בשנת 2003 הותקנו על המגדל תאורה יחודית (נראה לי רואים אותה בתמונה), שבעקבותיה חוקק חוק אשר קובע שכל תמונה של מגדל איפל בלילה עם התאורה מוגנת תחת זכויות יוצרים, ואני מקווה שמנהלי פורום פרש ימצו איתך את הדין ויכריחו אותך לצפות בעונה החדשה של "השיר שלנו".
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "אני מקווה שלא צילמת את התמונה הזאת אחרי 2003"
התמונה צולמה בינואר 2006 ולאחר בדיקה קצרה מתברר שאכן אסור לפרסם ברבים תמונות ליליות של מגדל אייפל. אני מקוה שבביקור הבא שלי בפאריס לא יעצרו אותי בירידה מן המטוס, או שלא יוציאו צו מעצר בינלאומי על שמי. אולי כדאי שאני אתחיל לברוח, לחיות חיי פושע נמלט ...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "אני מקווה שלא צילמת את התמונה הזאת אחרי 2003"
ניחא אם היו מוסיפים פרשנות לחוק קיים, אבל להציק בצורה כזאת.
מזל שמעולם (גם לא כשגרתי שם כמה חדשים) לא התעניינתי (ולא ביקרתי) במבנה הזה. האווארד סטרן צדק כשאמר שהדבר הטוב היהחיד במגדל אייפל הוא שניתן להשכיבו על הצד כך שהחוד יסמל את הדרך ליורודיסני.
Q : Is the publishing of a photo of the Eiffel Tower permitted?
A : There are no restrictions on publishing a picture of the Tower by day. Photos taken at night when the lights are aglow are subjected to copyright laws, and fees for the right to publish must be paid to the SNTE.
לאחר שנגמר היצור הורכב הפסל בפריז לראות שהכל כשורה. לאחר מכן הוא פורק ונשלח לארה"ב, שם הורכב מחדש בליברטי אילנד.
ראיתי פעם תמונה של הפסל כשהוא מיתמר מעל גגות העיר פאריס, זוהי תמונה מאוד משעשעת. אם מישהו מכיר את התמונה אולי יעלה אותה באשכול הזה.