29-01-2007, 01:10
|
|
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף
|
|
חבר מתאריך: 10.06.05
|
|
מצטער לבאס קצת,אבל כמה תשובות.
קודם כל-במידה ואין לך בגרות,ובנוסף חסר לך ידע מאד בסיסי במתמטיקה,אנגלית ודברים בסגנון,הקב"א שלך יהיה נמוך למדי. למרות שבאמת כדאי שתחכה לתשובה של chatulim.
בנוסף,בתחום הרפואי,שבו אני דווקא מבין יחסית. משקל של 140 קילו ל1.78,הוא עודף משקל כבד,המביא לפרופיל 64 לפחות,אם לא 45. מבחינתך זה אומר פרופיל שאינו קרבי.כדי להגיע לפרופיל קרבי,תצטרך להגיע למשקל מקסימלי של כ90 קילו,שזה הרבה עבודה מבחינתך.
אני מצטער להיות קצת בוטה, אבל ההמלצה שלי היא כזאת,אל תבנה על יחידה מיוחדת,מפני שלא תתקבל לשם מכמה סיבות-האחת היא שעד הגיבושים לא תצליח להעלות פרופיל לפרופיל הדרוש,והשניה היא שבגלל הרקע השונה לחלוטין שבו גדלת,יש סיכוי טוב שלא תעבור את הפסיכולוג שמחליט מי מתקבל.
הכי טוב בשבילך זה להוריד משקל,להעלות פרופיל לפני גיוס,ולהתגייס לאחת מחטיבות החי"ר,שם,אם תהיה מעוניין תוכל לעשות גיבוש לסיירות החטיבתיות ולשרת שם. בכל מקרה,בסוף ה3 שנים שלך,יש פרוייקט של השלמת בגרויות ללוחמים,כך שתוכל לגשת לבגרות מלאה על חשבון הצבא.
עוד אופציה,לדעתי הטובה מכולם,אם אתה מעוניין,היא נח"ל חרדי,שם תוכל לשרת כלוחם,בסביבה תומכת,כולל שיעורי תורה,אוכל בכשרות מהדרין,והימנעות ממגע עם בנות. בנוסף,בשנה האחרונה בנחל חרדי יש אופציה להשלמת בגרויות או למידת מקצוע,על חשבון צה"ל.
לגבי נח"ל חרדי,תעיף מבט בקישור הזה.אתה גם מוזמן להתקשר לאחד הטלפונים שכתובים שם ולברר. בהצלחה.
http://www.aka.idf.il/giyus/general...072&DocID=49141
|