08-01-2007, 13:51
|
|
|
חבר מתאריך: 08.09.04
|
|
ריענון אשכול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי amyschitt שמתחילה ב "זימון ל 9/1 מדור קד"צ - אשכול "תפקידים מסווגים""
אוקיי אנשים, קראתי את כל התגובות שלכם וזה הזמן לרענן את האשכול..
גם אני קיבלתי את הזימון הזה לשעה 10 ב 9.1 - מחר.
פרופיל 72, סימנתי במנילה: 1.מוד''ש[עדיפות5] 2.תותחנים[ 4ע' ] 3.נ''מ[ע' 2]
חבר שלי אומר שהוא שמע ממישהו שזה קשור למוד''ש (מודיעין שדה), ואם כבר מדברים על מוד''ש, הוא גם אמר שזה חיל מסווג ושנהרגים בו הכי הרבה אנשים, וכמודיעים בחדשות שמישהו נהרג, לא אומרים שהוא ממוד''ש [זה למה לא ראינו עד היום אף אחד שנהרג מחיל "מוד''ש] אלא משייכים אותו לחיל אחר כמו גבעתי, גולני וכו'....
לדעתי כל מי שהולך ב 9.1 הולך לאכול אותה בגדול [ואני בניהם], ובמיוחד מי שמתחיל קודם [אני], כיוון שאחרי היום הזה כבר כולם ידעו מה זה וכולם יוכלו להיערך בהתאם, והרי לי יהיו כנראה רק כמה דקות להחליט אם אני רוצה או חותם וויתור, ובזמן הזה אני צריך להתקשר לחבר שלי, למשפחה שלי, והיתי מת גם לשאול אתכם בפורום - אבל אני לא יוכל.
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כתבתי ברצון שלי להיות לוחם - 1 [הכי לא רוצה], אבל אני מניח שזה לא כל מי שכתב את זה קיבל את המיון...
אמנם אני לא רוצה להיות לוחם, אבל גם לא ממש ג'ובניק. היה מתאים לי איזה חיל מסווג [שומר סוד] שהוא לא קרבי אלא תומך לחימה.
חבל שאף אחד לא יודע מה זה כי אני מהאנשים האלו שחייב לדעת דברים מראש ולהיערך בהתאם, כי אני עושה שטויות כשזה בא בספונטניות.
נערך לאחרונה ע"י XpHunTeR בתאריך 08-01-2007 בשעה 14:04.
|