בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי משוטטת_פה שמתחילה ב "מה השוקולד האהוב עליכם?"
אז ככה, קינדר על כל סוגיו
שוקלד פרה(במיוחד זה עם הסוכריות הקופצות)
מילקה
יש שוקולד אורירי כזה באריזה תכלת לא זוכרת את שם החברה.
רושה(יבוא אישי מצרפת)
אמ..... ופסק זמן,אגוזי,סיניקרס וכו'....
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי EventHorizon שמתחילה ב "לדעתי, הטעם רק משתבח ככל..."
אבל באחוזים גדולים מידי נהיה לי קצת לא טעים ובגלל שאין לי את כוח הרצון שלך אני לא מסוגל להגביל את עצמי ל 20 גרם.
בארצות הברית הייתי קונה בסופר גושים של 73% שוקולד בלגי בלי עטיפה ובלי כלום ואוכל בכיף. (השוקולד הרגיל שלהם מגעיל)
אני בדרך כלל שותה עם זה משהו... (נגיד תה) וזה משתלב מצויין.
בנוגע להגבלות, באחוזים כאלה, זה די כבד... אז קל שורה זה בדרך כלל 17-20 גרם, מה שתורם לתפיסת הכמות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי משוטטת_פה שמתחילה ב "מה השוקולד האהוב עליכם?"
לינדט חלב רגיל ו/או האוורירי שלהם אבל לא החלב המבחיל עם שכבת שמנת. טובלרון רגיל ולבן (אני חוגג עכשיו על כמה אריזות דיוטי פרי שהגיעו אתמול) , שוקולד לבן רגיל של נסטלה. שוקולד קליק לבן של ורד הגליל די נחמד. קינדר גם טוב אבל לא החטיפים, רק הרגיל או זה עם הדגנים.
John Kennedy Toole
אז כמו שכבר אמרתי במה שבראש, שוקולד קינדר בואנווווווו.....וואי אני חולה על השוקולד הזה הוא כזה טעים!ואם לא בואנו אז את האצבעות כי קינדר זה קינדר
אה ואני מוכנה גם להתפשר על שוקולד פרה נוגט או לבן עם עוגיות
במקום הראשון Teuscher, חנות השוקולד מס' 1 בניו יורק. כל חתיכה עולה כמו אוטו חדש, אבל הטעם... אוי הטעם... אורגזמה שמיימית! האגדה אומרת שפעם נעלו עכבר בחנות בזמן הסגירה, בבוקר מצאו אותו מת עם חיוך ענק מרוח על הפנים
במקום השני Hermes, ללא ספק השוקולד הטוב ביותר העולם מייצור סדרתי (לא עבודת יד). נספג בלשון ואם עוצמים עיניים שומעים את המלאכים שרים לך באוזן...
Godiva אולי לא יוקרתי במיוחד, אבל עדיין טעים בטירוף ויש להם כמה יציאות מעניינות ולא שגרתיות (התותים בשוקולד שהם עושים כל שנה בכריסמס יגרמו לכל אדם שפוי לאבד את זה בגדול).
ומי שלא מגיע לכל הפינוקים האלה, יעשה לעצמו ולנשמתו רק טוב אם יקפוץ לחנות הקרובה של מקס ברנר ויפנק את עצמו בחתיכה - ולא ממש משנה מאיזה סוג - של שוקולד טוב!
אני גם מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת קינדר בואנו................יאמי
וגם סניקרס........יאמיייייי יאם בכלל לדעתי בוטנים עם שוקולד זה טעים בטירוף דוגמא נוספת M$M עם בוטנים יאמממממממממממממי יאם
אני חולה על שוקולד !!!
הפייבוריט הוא קינדר בואנו, M&M's - עם הבוטנים בפנים בשלל צבעים, שוקולד מריר, טעמי, שוקולד ביסקוויט, סניקרס עם חמאת בוטנים, כל סוגי הקליק ושוקולד מדהים שאני בארץ - Butterfinger .
ואם נוסטלגיה, אז אני מתה לאיזה טורינו (לאן השוקולד המופלא הזה נעלם לכל הרוחות ?!? )
אבל, כל האמור לעיל לא חל ביום- יום, כי אני מנסה לשמור (או לפחות להמשיך) בדיאטה .
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 18-11-2006 בשעה 19:28.
אין על שוקולד פרה... הרגיל + מילוי תות + אגוזים + סוכריות קופצות + עדים ופולס הרבה בקיצור: [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.il4all.com/files/images/242.jpg]
נ.ב. למי שלא יודע: "שוקולד פרה של עלית נולד ב-1934, תחת השם "שמנונית"."
אתם קולטים ששוקולד חי יותר מבן אדם והחפיסת שוקולד שכרגע אתם אוכלים היתה בשווצריה ואתם לא :-)
בכל אופן לי אין שוקולד מועדף שיהיה כמה שיותר מתוק ועצבני
אבל בחיים לא בחיים לא את השוקולד המגעיל בעע שנמצא בחנויות המזוייפות השוקולד המזויף
ואם בזיופין עסקינן השוקולד של פעם מלפני 40 שנה לא אותו דבר כמו השוקולד של היום כיום מכניסים שמה חומרים מדללים כדי לגרום לתפיחה מרובה בשוקולד ובחסכון בעלויות ככה שהשוקולד יוצא חרא
גם בבמבה וגם בכל מזון שאנו אוכלים בדוק! ! ! !
טוב, אני לא יודע אם אתם מכירים
אבל יש שוקולד שהוא שוקולד מספר אחד (לא בשבילי, בעולם...)
בונבוניירה של 4 שוקולדים קטנים עולה הון תועפות
קוראים לשוקולד: גודייבה
שם מוזר, אבל השוקולד...... אם משלבים את זה ובחורה ביחד, חבל על הזמן!~