לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-10-2006, 10:32
  Suffix of the North Suffix of the North אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
הסיבה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי botox שמתחילה ב "תודה על התשובה"

הסיבה שיצאתי מח"א טכני היא שהבנתי שזה לא בשבילי וגם הרבה תגובות מהצד באו וייעצו לי לצאת משם כמה שיותר מהר. אבל זה לא רק בגללם, גם הבנתי שאני לא מתלהב מהנושא של מכונאות אז שלחתי מכתב שאני מעוניין לצאת.

הקורס בא בשלושה מחזורים: אוגוסט, דצמבר, מרץ\אפריל

בנוגע לתפקידים, אני לא מעודכן עד כדי-כך אבל אני כן מאמין שיש יותר ממכונאי מטוסים או טכנאי מטוסים. יש לכם מפגש ובו יגידו לכם את כל מה שאתם רוצים לדעת.

דעה אישית: ניכר כי בזמן המפגש, הנואמים התעסקו יותר בצד הכלכלי של העניין ולא ממש התעמקו בתפקידים אז אולי זה באמת אומר משהו באשר לתפקיד.

עוד מידע:
"אז ככה.. אתה מגיע להרצליה יש לך מבחנים ראיונות ושאר הבלה בלה אם אתה עובר התקבלת, לא עובר לא להתקבלת.. אם אתה עובר אתה מתחיל מתחיל מיון בטכני בחיפה שיערך כשבוע על פי המיון הזה ישבצו אותך לקורס שניראה להם שאתה מתאים ולאחרמכן תתחיל קורס קד"צ כטכנאי בחיל האויר הקורס ימשך מס' חודשים תלוי במקצוע בבח"א 21 בחיפה, שזה גם הטכני(המכלה הטכנולוגית של חיל האויר), בקורס אתה מקבל 1200 שקל בחודש יוצא חמשושים קבועים וחיי בתנאי פנימיה, ויוצא הביתה גם לכל החופשים והחגים שהיו באותה תקופה(כמו בבצפר) אתה לא יכול לקבל תלונות משטרה צבאית כי אתה כביכול אזרח מיותר לציין שהנסיעות לחינם למרות שאתה אזרח.
ואחרי הקורס הבסיסי שלך אתה מיועד לבסיס חיל אויר כלשהו בארץ.. אחרי הקורס אתה עושה טירונות אחרי הטירונות אתה מתחיל את השירות שלך במקצוע אותו רכשת בקורס הבסיסי בבסיס חיל אויר כלשהו בארץ.....!!
אגב המקצועות שאתה יכול ללמוד הם חשמל, מכונאות, ואלקטרוניקה..בקיצור מגזר האחזקה והאלקטרוניקה."

מקווה שעזרתי!

נ.ב:
כאן יש אשכול טעון, וכדאי לקרוא:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=87786
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר