16-10-2006, 21:44
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
אוהב את החורף =)
אני ילד של חורף, חחח נולדתי בינואר בשיא של סופת ברד שהייתה, ועד היום אני מסוגל לרוץ החוצה שיש גשם ולהסתכל על השמיים איך כל הטיפות נופלות ולנסות לתפוס אותן עם הלשון חחחח אבל זה כבר הסטיות והשריטות שלי... אבל החורף הוא נפלא, מוציאים את שמיכות הפוך ושמים את המצעים האלה וכל לילה עושים טקס של בניית ביצורים מפוך נגד קור ומתכרבלים ומתחפרים עמוק עמוק זה פשוט ה- דבר! (אממ כן שוב הסטיות שלי...)
ויש שוקו(צ'ינו) וקפה(צ'ינו) ותה (חליטות צמחים למינהן - דווקא טעים =]) החורף הוא רומנטי יותר יותר זמן של ביחד ליצור אוירה חמימה, נכון שטיולים על החוף בשעת השקיעה ולקפוץ למים נשמעים קצת משוגעים אבל חורף זה זמן של ביחד, לכל דבר יש יתרונות וחסרונות,
עוד נקודת בונוס לחורף ולנטיינ'ס דיי מתרחש בפבואר, פבואר זה חודש קר עד כמה שאני זוכר, מצד שני ט"ו באב זה קייצי יותר... טוב מי אמר בכלל שצריך רק יום אחד כדי לחגוג את האהבה? כל יום הוא טוב =]
והגשם שוטף את הרחוב ומנקה את האויר לוקח את כל הלכלוך והזוהמה שלנו למקומות אחרים,
אני מרגיש שהחורף מנקה גם אותנו קצת מבפנים...
לא יודע החורף יפה וכיפי, יש לו חסרונות זה נכון, אבל שום דבר לא מושלם,
בסופו של דבר בתור בנאדם יש לי את אותן בעיות בקיץ ואת אותן בעיות בחורף, בין אם זה בריאות או צבא או משפחה או הכל יחד, החיים הם אותם חיים, פשוט הסביבה מתחלפת, ותמיד טוב שיש שינוי צריך רק לדעת איך לקבל כל שינוי ולעשות שיהיה שינוי לטובה =) הכל בגישה
טוב פה אני אסיים את החפירה שלי =)
רועי
|