23-09-2006, 20:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
לאט לאט, עוד יתפסו את שנינו על מהירות.
1. סיגל כן משמשת לגילוי וניטור, למרות שיש לה התראות שווא חיוביות רבות כמו שציינת.
2. הרנוג עדיין לא עבר את שלב הייצור הסידרתי. סבלנות... ואני לא טענתי שסיגל זה האמצעי היחיד, אני פשוט הזכרתי את היחיד שמצאתי ברשת. את האמת נדהמתי כשקראתי את כמות המידע שנמצאת באותו פתיל ישן שקישור אליו הוסף לפה, למרות שהיו שם לא מעט טעויות, כנראה מכוונות.
3. AP2C ותיק גו"ז הם מתוצרת צרפת וארה"ב בהתאמה, הם לא ישראליים.
4. התמונה מהכנס לקנדים, לא לגרמנים, ולחומר הטיהור הזה יש בעיות יעילות מפה ועד הודעה חדשה, שלא לדבר על זה שהחומר הפעיל מאוד בעייתי בפני עצמו. אם כבר הייתי הולך על הקצף האמריקאי, למרות שגם הוא לא עומד בדרישות...
5. ב 67 השתמשו בתיקי גו"ז ובזבובי פירות שתפקדו על תקן כנריות (הם מאוד רגישים לגזי כוויה מסויימים, הבעיה היא התראות שווא חיוביות, כי הם גם מאוד רגישים להרבה דברים אחרים).
|