שלום לכן היום כיביתי את הטלוויזיה לאחר שהכל עבד רגיל ואחר זמ ן מה חרתי וכהדלקתי אותה לתדהמתי גיליתי שהיא לא נידלקת עכשיו מה שאנ יכול לתאר לכם זה שאני מנסה להדליק את הטלוויזה הנורה האדומה שבטלוויזיה דלוקה וכאשר אני מנסה להדליק אתה רואה ששהטלוויזיה מסה להדליק את עצמה אך לשווא היא לא מצליחה אני שומע כמו את התסססססססס הזה שתמיד מדליקים טלווזיה אבל אני שומע אותו לא כמו תמיד שזה היה כמה שניות עד שהטלוויזיה נידלקת אלא לשנייה אחת כאילו היא מנסה להדליק את עצמה ולא מצליחהאפילו הנורה האדומה נישארת אדומה ולא ניכבית כמו שתמיד קורה כאשר הטלוויזה דלוקה עכישו רציתי לדעת מה קרה האם נישרף שמה משהוא ואם כן איזה חלק והאן אני יכול לעשות זאת לבדי בתודה מראש...
אחי אני רוצה לעשות את זה לבד אז אם אפשר לדעת מה זה הפליבק איפה הוא נימצא ואיך הוא ניראה ועוד דבר קטן איך מחליפים אותו כאילו אני רוצה להחליף אותו בתודה מראש...
עכשיו ראיתי עוד משהו בפורום הנה זה זה :http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=177776
הבעיה היא זהוא אמר שהוא החליף קבל איפה שהממסר רק אני לא מבין איפה נימצא הממסר וגם האם הבעיה שהייתה לו זה מה זאתה מיתכוון אילו הפליבק?
נערך לאחרונה ע"י 2haim10 בתאריך 07-09-2006 בשעה 23:15.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי dubist שמתחילה ב "מה הדגם של הטלויזיה ??...איזו..."
הטליוויזה היא אלביט 29" אין לי מושג דגם אני יינסה לחפש אבל אולי עכשיו לםי זה תדעו איךלהדריך אותי?
ויש לי את הכלים הדרושים חוץ משואב בדיל אז בבקשה אתם יכולים להדרך אותי איך לתקן את הבעיה?