01-09-2006, 22:07
|
|
|
חבר מתאריך: 10.10.05
|
|
שאלות לתשובות
קודם כל אל תצפה לקבל מוצרים פצצתיים עם תקציב כזה, אין מה לעשות התקציב די נמוך.
אני לא מצפה לקבל מוצרים "פצצתיים", אני מבין שהתקציב לא גבוה במיוחד, אני בכל זאת רוצה להוציא את המקסימום ממנו.
עכשיו לשאלות-
מארז: תלוי איזה כרטיס מסך, בעיקרון הבנתי ממך שהמחשב לעבודה ופעם בה למשחקים ולא רציניים מדי, למשל ל 7300GT ספק כזה יספיק, אם אתה לא ממש משחק אין סיבה לקנות בכלל כרטיס מסך חזק, אם תחליט לקנות 7300GT הוא יעלה לך את רוב המשחקים, אמנם לא באיכות הכי גבוהה אבל גם לא בהכי נמוכה.
אוקיי.
הארדיסק: אם אתה רוצה את WD אין בעיה אתה יכול להחליף, שניהין מומלצות, זה יותר עניין של העדפה, פשוט KILL-MACHINE פעם המליץ על SEAGATE כי הם שקטים יותר, אני נוטה להאמין לו בעניין הזה כי לי יש WD והם די רועשים, אם ממש מפריע לך אתה יכול לקחת גם WD.
בסדר, שכנעתי אותי (אני לא שואל כי אני מעדיף דווקא את WD, פשוט כי אני רואה שהרבה ממליצים עליהם)
זיכרון: אם תשים 2X512 הזכרונות יעבדו DUAL-CHANNEL ובוודאי שזה כדאי.
בקשר לשאלה השניה- TWINMOS היא חברה מהדרג השני בניגוד לCORSAIR, תמיד אפשר לחסוך,אפשר לקחת גם זכרונות בלי חברה בכלל (ג'נריים) אבל השאלה אם זה שווה...לדעתי עדיף להוסיף את ה 85 ש"ח האלה כי עם CORSAIR אתה שקט ב 100%.
מה לגבי Geil ?
מסך: אני לא מכיר את המסך שהצעת ולכן אני לא יכול להמליץ עליו, על המסך שהצעתי יש ביקורות טובות, ובקשר לזה שהוא יקר יותר- אין מה לעשות על איכות משלמים,בקשר לשאלה על היתרונות- לא תמיד היתרונות הם על הנייר, אם אני יראה לך שני מסכים עם אותם הנתונים אז שניהם זהים, הרבה פענים היתרונות הם באיך שרואים בפועל ולא על הנייר, שוב אולי המסך שהצעת בסדר גמור אבל אי לא מכיר אותו ולא אוכל להמליץ עליו, המסך שהצעתי מעולה עם ביקורות טובות.
מישהו אחר אולי יודע להגיד לי מה ההבדל (על הנייר או לא) בין 730BF ו-740N (או נגיד LG L1750SQ) שעולים כ-200 ש"ח פחות, והאם ההשקעה שווה לדעתכם?
צורב: קודם כל סליחה ששכחתי לשים צורב, דבר שני צורב מומלץ הוא זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7572 אגב יש אותו גם בצבע לבן וכסף .
זה הצורב של NEC שציינתי, עדיין אני שואל, למה אותו ולא זה של LG (לא כי אני חושב שזה של LG יותר טוב, אני פשוט לא יודע, רק שראיתי שהרבה המליצו עליו גם כן)
בקשר לשאר זה לא קשור לעוגן מפרטים.
3 השאלות האחרונות מתקשרות בערך לנושא.. אי אפשר כבר לענות על זה כאן?
אני אשמח אם עוד אנשים יגיבו אם יש להם הערות (כמה שיותר חוות דעת זה רק יותר טוב , בפרט מכיוון שעיקר השאלות הם בין שני מוצרים יחסית מומלצים אבל יש כאלה שמעדיפים את האחד וכאלה שאת השני, והייתי רוצה נימוקים לשני הכיוונים)
תודה
נערך לאחרונה ע"י Yonirl בתאריך 01-09-2006 בשעה 22:15.
|