29-08-2006, 20:39
|
|
|
חבר מתאריך: 10.11.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי זאב חז שיניים
ולמה שירצה להיות קרבי כשכל בסיסי הג'ובניקים נמצאים בליבה של המדינה??מה רע בעזריאלי??יופי של שירות.ורמת גן??עיר ואם בישראל....ובית דגן??שם עושים את התחזית! יופי יופי....ותל השומר??מקסימום וארגיש רע יש בית חולים לייד...
וגם כל הילדים של המפורסמים נמצאים שם...
וכל האלופים...
וילדים של פוליטיקאים ומקבלי החלטות....
ואצא כל יום הביתה ואשב בארומה....
בעצם:מה זה קרבי???זה אלה שהצטלמו מלוכלכים בלבנון??אה...לא מתאים!
|
אתה כל כך תלוש...
אם תראה את כמות הבנים של שמתגייסים ומנסים להגיע הכי קרבי, חבר שלי מפק"צ בדובדבן, רק מספר כמה בנים של רוצים להיכנס בכוח...
הבן של כליפי התגייס ל202 (זה היה ברור ) אבל שמה טירון כמו כולם, לא פלס"ר ולא "מש"ק קליעה" או איזה חרטבונא אחרת.
לגבי בנים של, אני לא יכול לחשוף איפה הבנים של שקדי וידלין משרתים (מי שיודע ורצה לספר מוזמן), אבל הם במסלול מצויינות שתורם המון לבטחון המדינה, והם שווים שמה יותר מטייסים שבמקרה הטוב יהיו ממוצעים (כמו כן הבן של ידלין עם פרופיל 64...)
אז רוני סופרסטאר בחיל חימוש, אז? נראה לי מרוב חמצן לא נשאר לה שכל...
ולגבי "ג'ובניקים" כהכללה, יש לא מעט אנשים ביחידות מודיעין/מפא"ת/מערכות שו"ב וכו', שוב פעם, מרבית הפורום לא נמצא שם בשירות סדיר, לא חתם על שו"סים המתאימים, לא יכול להעריך את התרומה שם...
לגבי תנאים, בתור מישהו ששמרת בח"א, האוכל הכי טוב שפגשתי עד עכשיו בשירות (לא כולל אוכל בתעשיות ביטחוניות, כי נראה לי אל-אופ שולטים , יש שמה קולה ברי-פיל) היה בביסל"ש ובמוצב בשומרון (מוצב קטנציק של פלוגת שיריון ליד אריאל מה גם היה פסח...), אפילו האוכל של בהל"צ (שמסתובבות שמועות שהוא הגרוע בצה"ל), ככל הנראה הרבה יותר טוב משל וינגייט למשל...
בריכה - ממש לא בכל בסיסי ח"א, מה גם במרבית הבסיסים עם הבריכה/קולנוע/שק"ם מטורף, אל תשכח שמדובר בד"כ בבסיסים עם שיכוני משפחות, גרים שם טייסים בני 20+,30+, בעלי משפחות חלקם, אתה לא יכול לתת להם אוהל מסכן...
מה גם בבהל"צ ובביסל"ש יש גם בריכות (זה שהן לא עובדות צריך לבדוק עם המד"סיה...), מה גם בביסל"ש יש אולם כדורסל אדיר עם פרקט!!!, חדרים ממוזגים! (לי בח"א אין כזה).
משכורת? קרבי מקבל כפול,אי אפשר לתת שכר כמו בארה"ב כי שמה השכר מטורף, מה גם שם מדובר בעבודה לכל דבר (יש מהנדס/רופא/עו"ד אהה כן יש גם חייל...).
אם אתה חותם קבע (=המקצוע שלך הוא חייל) אתה מקבל משכורת מכובדת (קצין קרבי בן 23 בערך,ללא הכשרה אקדמאית או משהו, יכול לעשות כסף לא רע (נכון שזוהי עבודה לא קלה, אבל עדיין...))
עיתונים? אני לא סגור על המוצבים באמת, לפחות בהכשרה (ועשיתי טירונות בגבעתי), וגם למשל שהייתי בביסל"ש, קיבלתי כל יום (בביסל"ש אפילו הביאו לי לשטח ).
טלויזיות? אפילו במוצב הקטנציק בשומרון היה "מועדון" עם יס, נכון שאולי לא היה סנוקר שיש לי במועדון בח"א, אבל היה אותו יס...
|