02-10-2006, 23:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
טוב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "הטרנד : חנויות סבונים, מה הפייבוריט שלכם ?"
רשת החנויות של "Soap And More" היא הפייבוריט שלי כי יש להם מוצרים פשוט - מעולים !
אבל מכיוון שאני חולת מוצרים לטיפוח, הנה כמה המלצות וחוות דעת מהחנויות שלעיל :
ב"בודי שופ" יש את הבושם- שמן White Musk שהוא מעולה, מחזיק לאורך שעות רבות והכי טוב באיזור הבשמים הפשוט-לא-מותגים-בינלאומיים (שלא יעבדו עליכם, הבשמים האלכוהוליים בניחוח הנ"ל פשוט איומים....) המחירים : סבירים .
ב"סבון של פעם" יש קרם גוף - סורבה בריח טרופי מעולה רק שהוא נגמר מהר מרוב שהוא מטריף (מניסיון ) . המחירים : גבוהים, מדי .
ב"Laline" יש סבונים מוצקים טובים ומלחי אמבט בצורת לבבות עם נצנצים - שוס, לגבי שאר המוצרים - לא התלהבתי . המחירים : כנ"ל .
"עולם של בועות" - לא יצא לי לראות את החנות, רק את המוצרים ואהבתי את הקרם גוף בריח פטצ'ולי - לבנדר - וניל . המחירים : קשה לדעת על סמך מוצר אחד שהתנסיתי בו .
"נרות בשינקין" - לא יצא לי לקנות שם אבל הריחות של הנרות - מדהימים !
"Soap And More" - מיי פייבוריט יש להם דוכן בתחנה המרכזית באשדוד וכל מוצר שלהם הוא פשוט תענוג ! יש להם קרם גוף פטצ'ולי - לבנדר - וניל בדומה ל"עולם של בועות" אך לטעמי מוצלח יותר ומגיע פרקטי יותר - בבקבוק עם משאבה (לעומת קופסה/צנצנת) . והמחירים ? -מעולים .
"Golf Spa" - שיחקו אותה, יצאו בליין המשווק ב- Golf & Co ונכונה להם הצלחה אם ימשיכו בקו שהתחילו בו, ממליצה על קרם ידיים Vitality הורוד מסדרת Purity; המחירים - זולים להפליא .
"Emma Green" - סוג של "סבון של פעם", קיבלתי מארז של חמאת שיאה בריח ילנג ילנג (לא אהבתי בכלל, לא כייפי ולא נספג בעור בקלות), סבון מוצק - ליפה בריח המממ... משהו כמו מנטה, נחמד . ושבבי וניל לארון בנייר משי מעוטר ורדים; לאחר מכן יצא לי לבקר בחנות בקניון "קריית אונו" והיא חמודה, יש מצב שיש שם מוצרים מוצלחים יותר מאלו שקיבלתי .
וזהו, מצפה לשמוע חוות דעת והמלצות נוספות מכם
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 02-10-2006 בשעה 23:18.
|