מתנצל אם פגעתי במשהוא, כ-ו-א-ב לי לא פחות מלכל אחד אחר, אך אכשיו הזמן לחרוק שיניים ולחזק האחד את השני.
התנהלות זו היא מתכון להתרופפות הרוח הלאומית, לכישלון, ולכניעה לתכתיבים העומדים בפתח. ארצות הברית עלולה להחלש בנחישותה. אך, אנו ורק אנו צריכים להמשיך לחיות באיזור עולם זה הרבוי בפנטים מיסטיקנים המתחזקים מכל מראה של אף כ-א-י-ל-ו חולשה מצידנו.
אחר שוך הקרבות, אז נבכה את יקירנו שנפלו בחזית ובעורף. אז העת להתאבל על מגש הכסף הממשיך לגדול
בהתחלת הקרבות תגובת המנהלים לביקורת על התנהלות הדברים הייתה "זה לא הזמן לבקורת. יהיה זמן אחרי המלחמה". מאז, עם הצטברות הביקורת, הם שכחו לנהל והצטרפו למקהלה. בחרתי להגיב בפורום זה, כי זה הוא הקרוב לליבי, אך ההלכאה העצמית הזאת היא גם באחרים כבכל התקשורת הישראלית. בואו נשאיר את ההלכאה העצמית לשיעים.
סעמק מה כל החיילים שנהרגו עכשיו נהרגו לחינם? אני לא מבין מה הקטע של ההפסקת אש הזאתי יאללה נימאס לי כבר תאמינו לי יירד לי המוטיבציה המון להתגייס לקרבי ואני מאמין שלעוד רבים כמוני זה קורה שעושים לי הפסקת אש בתנאים של חרא ולא לטובתנו ולא נכנסים בהם חזק ומוחקים את נסראללה הזה ואת החיזבאללחרא האלה!
אם יש לך בעיה כלשהיא עם ניהול או התנהלות הפורום, תרגיש חופשי לחפש פורום אחר. הביקורת שעולה כאן לגיטימית - יש מדינה או שתיים תחת שלטון קומוניסטי שישמחו לארח אותך. אולי כשתאבד מישהו קרוב, תדבר אחרת. ננעל