08-08-2006, 14:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
שיחקת אותה :)
פייי... אתה עושה לי עבודה קשה להגיב עניינית אחד אחד P:
1. יש לי בעיה עקרונית לצלם ים עם שמים בלבד. זה פשוט משעמם.
אז כן, המים צלולים בצורה מטורפת וצבועים בתכלת-טורקיז, השמים זרועי עננים מדהימים שבעזרת המקטב יצאו פשוט החוצה מהכחול. אבל, לבד זה עדיין משעמם. ניסיתי להכניס אובייקטים שקשורים לסיטואציה בשביל ליצור עניין בפריים, לאו-דווקא ליצור נושא.
מימין - אצות ולא סלעים..
2. מדידת האור היתה איזורית. התמונה חשוכה לא כי המצלמה לא יכלה לצלם בהיר יותר, ויש לי מספיק טווח דינאמי בשביל להבהיר בפוטושופ, אבל אז הלך לי הכסא הלבן שהקפיץ למד-אור שלי את הפיוז.
אז אם אני מכניס אותו בפינה, אני לא יכול לשרוף אותו יותר מדי (לדעתי חלקים ממנו גם ככה שרופים), או שאני לא מכניס אותו ואז מקבל רק מים ושמים (כמו שרצית קודם).
3. צילום חפוז? אאוץ'. יש לי קרוב לחמישה טייקים של הפריים הזה בלבד.
הבעיה שלי היתה החיתוך למעלה של העץ והאיזור המתוייר מהצד השמאלי. רציתי דקל עם החוף והעננים ברקע מבלי לקבל את הזבל התיירותי בצד שמאל. ללכת ימינה ולהשאיר את הדקל בצד שמאל היה מחייב אותי לתת יותר זבל תיירותי מצד שמאל מאחורי הדקל והעדפתי את הפריים הזה כמו שהוא. אשמח לשלוח לך את הטייקים האחרים ולתת לך לבחור את המוצלח מבינהם לדעתך
4. השיקול שלי היה לא לחתוך את השמשיה. בעינית זה נראה לי קטוע ומעצבן, למרות שגם המתרחצים האחרים לא תורמים לפריים... ביקשתי מהם בנימוס לעוף לי מהעיניים כי הם דופקים לי את התמונה אבל זה לא עזר
מה לעשות, זה לא באמת החוף שלי :-/
זו הזוית הכי קיצונית שיכלתי לקחת מבלי להעלים את הפנים של לימור (שהיא הנושא בתמונה), ולשמור על השמשיה בשלמותה, תוך שמירה על אופק מאוזן וחלוקת הפריים לשלישים מבלי לאבד מהעננים הדרמתיים שלי שקיבלו תשומת לב מיוחדת מהמקטב.
בפעם הבאה אני מחפש חוף יותר נטוש כשאגיע לנופש בקאריביים P:
5. ניסיתי לצלם אותם גדולים יותר בפריים והם פשוט תופסים חצי מהפריים וזה לא מעניין.
אני חושב שעל המסך זה באמת נראה קטן וחלש. ב 50 על 70 הכיסאות יקבלו יותר תשומת לב P:
שיחקת אותה אח שלי, תודה רבה! השקעת.
מתי רואים אותך? איפה נעלמת? יאללה בוא נארגן איזה מפגש!
|