30-07-2006, 20:16
|
|
|
חבר מתאריך: 24.03.06
|
|
קה"ס
כבר 10 חודשים אני מנסה למצוא תשובה לשאלה הזו.כל הגורמים שפניתי אליהם עד כה לא יכלו לספק לי תשובה מספקת{מפקדיי,שלישות,הרופא},וזה ניסיוני הנואש בלהשיג תשובה לבעייתי,אני לא יודע אם זה ממש קשור אלייך.אז ככה...לפני הגיוס זומנתי לאחר הצו ראשון לראיון קב"ן.הקב"נית קבעה שאני בן אדם מופנם ורגיש ושאינני מתאים לקרבי ובנוסף היא ציינה שלא אהיה קצין,על אף רצוני להשתתף במסגרת עתודה שכידוע מצריך קצונה.קיבלתי מנילה עורפית חרף פרופיל 97 שיש לי ובנוסף גם אין לי ת"ש ואני לא בן יחיד{נתונים יבשים המציינים שאני מתאים לקרבי}.לפני כ-10 חודשים התגייסתי למשטרה צבאית.עברתי את הטירונות ושובצתי בקורס מד"כים{מדריכי כלואים}.לאחר שסיימתי את הקורס,הגעתי לכלא ושובצתי כמלווה כלואים.במהלך שירותי הבנתי שמאחר וזומנתי לקב"ן לפני הגיוס ובמיוחד שבשל זה אינני קרבי,אמור להיות לי קה"ס - קשיי הסתגלות -כלשהו.חקרתי טיפה על הנושא, והבנתי שזהו דירוג פנימי אשר נע בין 0 ל-60 כאשר קה"ס 40 ומעלה פירושם שהחייל איננו מתאים לקרבי.פניתי לשלישות בשביל לברר את הקה"ס,ולהפתעתי לא היה רשום לי שום קה"ס.בימים הראשונים של הטירונות ראינו רופא והוא הראה לי שרשום לי בתיק הרפואי "נמצא בתהליכי אבחון ברה"ן" ושאל אותי אם ידוע לי משהו על זה ואם אני מתראה עם פסיכולוג.כמובן אמרתי לו שאני לא יודע דבר על זה.גברת "חתולים" שאני מודה לה על כל העזרה שהיא נתנה לי,ציינה הנחה שמפני שאני נמצא בתהליכי אבחון אני לא יכול ללכת לקרבי.האם ידוע לך על מקרה כזה.למי לפי דעתך אני צריך לפנות כדי להשיג תשובות יותר מדוייקות
תודה.
|