29-07-2006, 14:47
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.06
|
|
ראשית, תעשה את עבודתך כמו שצריך.
בגלל זה המערכת הצבאית נראת כמו שהיא נראת עכשיו.
אני לא מבין גדול בצבא ולא במילוי תפקידים בכירים בצה"ל, אבל יש דברים שאני כן יודע.
1. המערכת הצבאית צולעת ברגעים אילו עקב אנשים כמו גל הירש (שכן ראוי להערכה) שמתעסקים ביותר מדי זבל.
2. כאשר אדם מקבל תפקיד, לא משנה עם זה מח"ט, מנכ"ל או קופאי הוא צריך לראות מה קורה מסביבו, אבל ראשית להתעסק בעבודתו וביעדיו ולא להתחיל להתחבב על כל העולם.
3. זה כבר ידוע בעולם שאנשים הם צבועים, ומשחקים אותה בשביל להתקדם, לא חשבתי שזה גם יחדור לדרגות הגבוהות של צה"ל, כנראה אושלתי.
4. חבל שאנשים מתעסקים יותר מדי בתהילה ובקידום, שאין כל רע בהם, אבל על חשבון תפקידם.
ובנוגע למשפטך האחרון, אומנם אני רק בחור צעיר שכרגע מתגייס, אבל אותי לימדו וככה אני מאמין שעבודה קשה כן מניבה תוצאות, ועבודה קשה כן תביא לקידום, לא משנה אם זה דרגה בצה"ל או סיפוק עצמי. אני מאמין שגם הירש, כוכבי ואנשים כמותך האמינו בכך, אבל כנראה התהילה סינוורה אתכם קצת.
עריכה: ועוד דבר מקומם זה שאתה רושם בכותרת "לצערי", אתה כאילו אומר, "הייתי רוצה לעשות את העבודה שלי כמו שצריך, אבל מה לעשות שהגינות ויושרה שאותם מלמדים כל טירון בצה"ל בסופו של דבר לא באים על ידי ביטוי בדרגות הגבוהות וצריך להיות פלצן כדי להתקדם." כל הכבוד.
נערך לאחרונה ע"י id0a בתאריך 29-07-2006 בשעה 14:49.
|