10-07-2006, 09:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
היי
לק"י
אני אמנם בחורה ולא,לא התגייסתי,אבל אחי התגייס לפני עוד מעט שנתיים לקרבי.אני פשוט רואה את השינוי שחל בו,הוא פשוט התבגר כל-כך,הוא באמת נעשה גבר.היו לו תקופות קשות,כי הוא גם היה בתקופה של התנתקות והוא היה מוכן לעשות הכל כדי לא להשתתף בה,בסופו של דבר הוא באמת לא השתתף בה(וזה די נס,בהתחשב בזה שהוא בגבעתי,ועזה זה בהחלט האזור שלהם..).זו הייתה עבורו תקופה מאוד קשה,והוא בהחלט התאכזב מהצבא עד עמקי נשמתו.הוא היה במצב מאוד קשה.אני גרה בשומרון,ומאוד חינכו אותנו על אהבת הארץ והוא כמעט נשבר.אבל הוא היה חייב להתמודד, והוא בהחלט התמודד.הוא הפך עולמות כדי לא להיות בהתנתקות,והוא הצליח.אבל לא זו הנקודה שלי כרגע..אני חושבת שזה שווה להשקיע בקרבי,אני רואה שזה נותן לך הרבה יותר ממה שג'ובניק יתן לך.הרבה יותר אחריות,וכבוד והתבגרות.אני לא יודעת אם זה מתאים לכולם,ואני לא אומרת שלא יהיו תקופות קשות,אבל אני גם חושבת שזה הרבה יותר כבוד והערכה לך כבנאדם.בעידן שכולם עצלים מדי,ורוצים את מה שמגיע עכשיו,והוא נוח ולא צריך להתאמץ כדי להשיג אותו,דווקא האנשים שמתאמצים ומוותרים על דברים מסויימים,כדי להשקיע בהם וכדי בהם לתת למדינה שלהם ולאזרחים שלה,דווקא האנשים האלה הם אלו שבונים את המדינה.אם יש לך יכולת אל תוותר עליה,אולי הרעל ירד עם הזמן,והשגרה תשעמם,אבל אתה כל-כך תבנה מזה שחבל להפסיד את ההזדמנות הזאת.בהצלחה בכל מה שתבחר..יומטוב..
נערך לאחרונה ע"י peach the bitch בתאריך 10-07-2006 בשעה 09:50.
|