בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי $$איתמר$$ שמתחילה ב "משהו מזעזע... לא מהעולם הזה"
למה אתה מפרסם דברים כאלה? יש פה תיפוסים דיכאוניים (כמוני למשל..) אני לא יכול ליראות דברים כאלה.. זה משחית לי את הנשמה.. (ת'אמת ראיתי משהו יותר גרוע.. בן אדם איזה שבוי או משהו שהערבים שימותו (לא כולם רק מי שעשו את זה) הורידו לבחור אחד את הראש בהתחלה חתכו לו את הגרון ואז ניסרו לו את הגרון אם מצ'אטי חרב כזאת גדולה..) אני לא רוצה להביא את הסירטון הוא אמיתי מאתר אוגריש..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי $$איתמר$$ שמתחילה ב "משהו מזעזע... לא מהעולם הזה"
שלפחות בעיני כישראלי,אני יכול לראות את זה ואחר כך לצחוק בקול גדול(לא על התמונה)אבל בעיני אמריקאי או אירופאי הם מזעזעים מהתמונה אבל האירואפים(המסריחים ימח שמם)שוכחים שהילד הזה רעב באשמתם.
הבעיה היא שעשירי העולם שיש להם עשרות מיליארדים של דולרים מעדיפים להשקיע את מיטב כספם בעוד יאכטה מפוארת במיליוני דולרים ולא על הרעבים באפריקה שעומדים למות מחוסר באוכל..
אולי פעם ב67357357 שנים.
תעשה טובה, אם היא לא בנאדם טוב, אז מי כבר בנאדם טוב?
יש כמה אי דיוקים בסיפור. קווין קרטר אכן צילם את הצילום הזה, שזכה בפוליצר, אבל לוח הזמנים קצת בלתי מדויק. הוא לא התאבד 3 חודשים אחרי הצילום, אלא כשנה וחצי אחרי כן (כמה חודשים לאחר שזכה בפוליצר). הגורם להתאבדות היה דיכאון שנבע, ממותו של חבר קרוב אליו זמן קצר לפני כן. לגבי הצילום של הילדה הרעבה, קרטר זכה ללא מעט ביקורת על כך שלא התערב אלא רק צילם, והוא הביע על כך אחר כך חרטה גדולה. קרטר היה צלם שחיפש שערוריות וצילם, בין השאר הוצאות להורג ועוד מטעמים ויזואליים. בפתק שהוא השאיר כשהתאבד הוא דיבר בעיקר על זה שאין לו כסף לטלפון, שכר דירה, תשלום חובות, דמי מזונות וכד'. הוא גם מדבר על זה שהוא עומד להצטרף ל-קן (חברו שמת)."
ואני מוסיף. העוני בעולם לא נובע מחוסר במזון אלא בחלוקה הבלתי צודקת שלו. העובדה שאני לא אזרוק פיסת מזון לא תעזור לרעבים באפריקה. מה שכן יעזור לרעבים באפריקה הוא שהעולם השבע יעביר לשם קצת מה"קצפת".