23-06-2006, 12:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.03.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
אני מסכים איתך שהפורום הזה עדיין לא בשל לסינון אקטיבי של מנהל או אחראי אתגרים.
אבל ב d-spot זה כן עובד ככה.
|
ב-D-Spot זה כן עובד ככה? יופי. לי יש גם יוזר ב-d-spot, וגם כאן. שם יש לי 4 הודעות בערך, כאן יש לי סביב 90 תוך חודש. מי שרוצה, יכול ללכת ל-d-spot, ויכול ללכת לשניהם ביחד. אני חושב ש-d-spot זו מערכת יותר מקצועית, אין מה לעשות. אבל האם זה לא כל היופי בפורום הזה? שיש בו מקום גם לצלמים מתקדמים (אפילו עד משה ואודי, שחיים מהצילום), ובמקביל לצלמים שעוד לא עבר שבוע מאז הפעם הראשונה שהחזיקו מצלמה? האם לצלמים מתחילים כאלה, אין זכות ללמוד מהטעויות של עצמם, אפילו אם יש לך תמונה אחת יותר, שאתה יכול לפסול ברגע? פייר, כמה זמן לקח לך לעבור על תמונה שיש בה ילד חמוד ותו לא? 3 שניות? לא נורא, לדעתי. שווה את זה שצלם מתחיל יוכל ללמוד מהטעויות שלו, כשהוא יבין שהתמונה שלו לא זכתה להצבעות, כמו שאר התמונות שלא היה מאחוריהן רעיון.
תראה, אני מסכים איתך ש-30 תמונות, שמתוכן 5-6 בעלות רעיון כלשהו, ומתוכן 1-2 מבוצעות טוב, זה לא מתאים. אבל לאתגר הבא - נשתפר, והביקורת העצמית שלנו תתפתח (אני מקווה). אני לא העלתי תמונה לאתגר, כי לא הצלחתי למצוא רעיון מתאים (למרות שיש לי אחות מאוד חמודה). פעם הבאה, מן הסתם, חלק מאלה שהעלו תמונות של האח שלהם, או האחות, או הבן דוד, וכו', לא יעלו תמונות כאלה.
אנחנו בכיוון הנכון...
עמרי
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...
|