בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Elad Angel שמתחילה ב "אשכול Windows Live Messenger"
יש לי כרגע MSN Messenger 7.5
יש לי בגירסא הזאת מלא מלא סמלי הבעה...
התקנת Messenger 8.0
בטח תגרום לכל הסמלים האלה להמחק,
איפה נמצאת התקיה עם כל הסמלים? כדי שאוכל להעתיק אותם שלא ילכו לאיבוד
תודה
נערך לאחרונה ע"י oradiyu בתאריך 21-06-2006 בשעה 15:05.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Elad Angel שמתחילה ב "אשכול Windows Live Messenger"
ואין ספק שהאייקוני מצב שלו דוחים את הנשמה.
אומנם אני משתמש במסנג'ר במירנדה, אבל צריך שיהיה מסנג'ר רגיל במחשב, ו-8 יהיה אצלי מעכשיו :]
מי שאוהב מסנג'ר, שיתקין דחוף 8, אפשר לשנות לאנשי קשר שמות ושלוח הודועת למי שאופליין.
בחלון הראשי, איפה שרואים את רשימת שמות האנשים שמחוברים/לא מחוברים ברשימה, במסנג'רים הקודמים היה אפשר לראות את התמונה שהם שמו.
משום מה במסנג'ר הזה לא ורואים רק אייקון ירוק או אפור..
האם זה רק אצלי או שזה ככה, והאם יש דרך לפתור את זה..
מישהו יודע שוב פעם על מולטי מסנגר לגרסא 8.0792??????
נמאס מהמסנגר הזה שכל פעם שיוצאת פיסה של גרסא חדשה של מסנגר live ה"מולטי MSN" מחליט שהוא צריך שוב הורדה של התוכנה לגרסא החדשה כי היה לי את 8.0787 ועכשיו שידרתי ל0792 זה פשוט מעצבן אז מישהו יודע על הורדה לגרסא הזו אני לא מוצא אודה לכל מי שיביא לי קישור תודה! [כי עכשיו המולטי לא עובד]
המסנג'ר לא פועל לי.. זה רושם לי שיש גירסא יותר עדכנית ושאני חייבת להוריד אותה כדי להמשיך..וכשאני לוחצת כן כדי להוריד זה מתחיל בעדכון, ואז בהורדה.. ואז רושם לי בהתקדמות שההתקנה לא הצליחה.. גם כשאני מנסה למחוק את המסנג'ר מהמחשב(כדי להתקין חדש).. זה לא נותן לי למחוק..ואם זה עוזר במשהו.. זה רושם לי שגיאה מס' 1603...
ושוב!!- ניסתי הכל.. גם למחוק.. לוח בקרה- הוספה/הסרה- זה לא מסיר לי.. גם שם זה רושם לי שגיאה..