ביקורת על הסרט "מלחמות האופל:אבולוציה". בקיצור,לראות!
"מלחמות האופל:אבולוציה" ("underworld2") נפתח כמעט בנקודה בה הסתיים קודמו. זהו סרט המשך ראוי בעיקר בגלל שמתחת לכל היריות והאפקטים המיוחדים (ויש הרבה משניהם...) הסרט מעמיק את ההבנה שלנו לגבי הארועים שקדמו לחלק הראשון.
בחלק הנוכחי, מרכוס האימתי רודף אחר סלין ומייקל כאשר שאיפותיו מסכנות את חייהם ואת עתיד המין האנושי. אנו מגלים כי מרכוס היה בעצם הערפד הראשון והוא זה שהעניק לויקטור, שהיה מושל אכזר שגסס במיטתו, את חיי הנצח תמורת סיוע גורלי.
מה רוצה מרכוס? מדוע הוא זקוק לסלין? אילו עוד אמיתות מוסתרות מחכות לצאת החוצה? מי הוא הזר המסתורי שנראה אנושי אשר שולח את חייליו לכל זירת קרב של אנשי זאב וערפדים כדי לנקות את הלכלוך? תראו את הסרט...
הסרט שומר על אווירה אפלה וקיצבית, הסיפור מרתק ואי אפשר להתעלם מבגד עור שחור וצמוד אחד...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "ביקורת על הסרט "מלחמות האופל:אבולוציה". בקיצור,לראות!"
לא משנה
גם אני ראיתי את הסרט ואני חשוב שהוא יפה
אבל לדעתי הראשון היה יותר יפה כי הסיפור היה יותר מעניין
ובשני האו מוגזם בגלל שכול אחד חזק יותר מהשני ומגלים דברים לא הגיונים
מי עוד ראה??
...אני מסכים איתך שהסרט הראשון היה יותר טוב אבל אני עדיין ממליץ בחום. בינינו, כמה פעמים כבר קורה שסרט המשך באמת באותה הרמה כמו קודמו? נדיר מאוד... היחידים שממש קופצים לי לראש הם "שליחות קטלנית 2" (ששם בכיס הקטן את הסרט הראשון בטרילוגיה) ו"מת לחיות 3".