09-10-2006, 21:02
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
טוב, הגיע הזמן שגם אני אמלא ת'שאלון
- ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב - המסך המפוצל... (בערוצי-זהב)
- ערוץ אהוב מחו"ל - StarWorld, BBC Prime, VH1
- סדרה ישראלית אהובה - "הקומדי-סטור", "חצי המנשה" (סה"כ 13 פרקים אבל עשתה היסטוריה) וכמובן "פלטפוס" המיתולוגית
- קומדיה זרה אהובה בטלוויזיה - נו באמת.. "נשואים+", "סיינפלד", "חברים", "חופשי על הבר", "של מי השורה הזאת בכלל" (המקורית), "המופע של דרו קארי", "אריזה משפחתית", "הנסיך המדליק מבל-אייר", "צער גידול בנות", "מופע שנות ה-70", "תהרוג אותי וזהו", "עיקר החדשות", "כן, מותק", "כולם אוהבים את ריימונד", מלך השכונה", "מפגשים מהסוג האישי" ושמישהו יעצור אותי כבר!!!
וזה עוד בלי להכנס לקלאסיות "אני אוהב את לוסי", "אני חולם על ג'יני", "שלושה בדירה אחת"...
מישהו זוכר את "קרובים רחוקים מאוד"? - דרמה זרה אהובה בטלוויזיה - קשה לי לחשוב על סדרת דרמה שבאמת צפיתי בה (יותר מ2-3 פרקים)
הייתי צופה ב-"גולשים בזמן" (לפני שנהרסה..) וב-"החצי האפל" (לפני שנעלמה.. מישהו יודע לאן?) וב-"סטארגייט" (עדיין צופה) אבל הן לא ממש סדרות דרמה.... "האוס" דווקא נחמד
אוי, עכשיו נזכרתי ב"שנות הקסם"... - סוג ז'אנר אהוב בקולנוע - הכל מכל וכל, עם חיבה יתרה לסרטים מצויירים וקומדיות
- סרט אהוב - אין אחד ספציפי, יש פשוט יותר מידיי
- פרסומת בלתי נשכחת - "אין דבר, מחר נקנה עוד אבוקדו", "בננה, פצצת אנרגיה צהובה", "להפשיט תפוז.." (לא יודע מה יש לי מפירות.....)
- רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים - הנחיתה על הירח! סתאאם.. אין לי אחד
- סדרה מצויירת אהובה - טוב, אז הנה לינק לרשימה קצרה שהכנתי...
- התוכנית הכי טובה בערוץ 1 - "סטארגייט" ללא ספק
- התוכנית הכי גרועה בערוץ 1 - יש תוכניות אחרות??
- התוכנית הכי טובה בערוץ 2 - "משחק מכור", "קצרים"..
- התוכנית הכי גרועה בערוץ 2 - יותר מידיי, ואין לי כוח להכין עוד רשימה.....
- התוכנית הכי טובה בערוץ 10 - כרגע "של מי השורה הזאת", וגם "מי רוצה להיות מיליונר" למרות שהיא זזה לאט מידיי לטעמי..
- התוכנית הכי גרועה בערוץ 10 - משום מה כולם אומרים ש"אודטה", לפי דעתי היא נחמדה
הסדרות בערוץ הן בסדר אבל מעצבן אותי שהם תמיד חותכים את הכתוביות.. - קשת או רשת? - אני חייב לבחור? ואם אני לא רוצה אף אחת?
- יס או הוט? - שתיהן לא משהו, אבל אם כבר אז הוט..
עריכה: שיווארדי, איזה חפירה עשיתי פה!
עכשיו אתם מבינים למה לא מלאתי את השאלון עד עכשיו?
עכשיו אני מבין גם שבזבתי בחיים שלי המון זמן על טלוויזיה....
נערך לאחרונה ע"י ShoobyD בתאריך 09-10-2006 בשעה 21:08.
|