שלום, אני מנהל רשת בבסיס שלי ואני מחפש אחר תוכנה שהיא מן GHOST שכל פעם שמשתמש יפעיל את המחשב ה-WINDOWS יעלה לו והוא יוכל להוריד קבצים מהאינטרנט, וברגע שהוא יפעיל מחדש את המחשב ה-WINDOWS יחזור למצב הקודם שלו ללא הקבצים שהורדו...
פשוט אני מתקין אינטרנט אזרחי אצלי ביחידה, את התשתית כבר עשיתי, עכשיו אני רק צריך לתת הגבלות מסויימות.......
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי asafs133 שמתחילה ב "אחחח צעירוס.. כנראה שאתה עוד..."
מר בחור, מה שמתן שכח, אתה לא תדע לעולם. תגובה עניינית יכולה להיות הרבה יותר מכובדת.
Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht
I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי asafs133 שמתחילה ב "אז זהו, שאצלי ביחידה אין..."
השאלה מה זה "להוריד קבצים". אם אתה מדבר על לאפשר לאנשים להתקין תוכנות, אז נראה לי עניין מסובך. אם לעומת זאת אתה יכול לשבת לקנפג את כל התוכנות שאנשים צריכים פעם אחת בלבד, אז לא צריכה להיות בעייה מאותו שלב והלאה לחסום אותם (local policy) מלהוריד/להריץ EXE, כאשר אתה מאפשר להם אך ורק להוריד/לנגן נניח קובצי דאתא כמו MP3 וכד'.
מוצר ישראלי, ויקר. לא מכיר אישית אבל יודע שאין לו שום אחיזה בשוק בארה"ב... איך הוא יותר טוב מ-DF באופן פרקטי? בשני המקרים אם יש לך גישה פיזית לפתוח את המחשב (במקרה אחד לאפס את הביוס, במקרה השני להוציא את הכרטיס) ההגנה הוסרה. תאר לי תרחיש אחר בו אפשר להערים על DF. לא מאמין שיש אבל נשמח לשמוע. זה שהוא חומרה וההגנה השנייה היא תוכנה זה בכלל לא אומר שאחד יותר טוב מהשני. יש לי נגן MP3 חומרה והווינאמפ אוכל אותו לארוחת בוקר שמונה פעמים...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי פיקצייה שמתחילה ב "מוצר ישראלי, ויקר. לא מכיר..."
א, אתה צודק ולא צודק.
מי כבר ידע שזה כרטיס קטן וחמוד שמאפס את המחשב כל פעם?
מרבית האנשים לא, זה בטוח...
בנוסף אם יקרה משהו לאותו מחשב (כי הוציאו את אותו כרטיס החוצה) אז מנהל הרשת ידע ויודיעו לו שיש בעיות, שהתעסקו עם אותו מחשב וזה צבא לא בית.
הבנת למה זה רעיון טוב?
כמובן שניתן להרכיב על המחשבים מדבקות מיוחדות מאחורה, שכדי לפתוח את המחשב חייב להסיר אותן.
נכון ניתן גם להחזיר למקום, אבל רואים זאת עם בודקים היטב.
המון חברות אזרחיות עושות זאת בשוק הפרטי והעיסקי אגב, אם תופסים אותך שפתחת את המחשב האחריות פגה פשוט בשוק האזרחי או העיסקי.
כמובן שיש פתרון בשם לינוקס, אבל זה כבר סאגה אחרת ולא קשורה לדיון ישירות למרות, שזה פותר את הבעיה בעקיפין והפתרון שלך גם טוב כמובן.
אני חושב ש magic card מספיק בהחלט פלוס מדבקה כזאת.
נערך לאחרונה ע"י boot בתאריך 02-06-2006 בשעה 06:44.
אמרתי שעקב אכילס בשני המקרים הוא פתיחת המחשב. אפשר גם להריץ תוכנת monitoring לוודא שאף מחשב לא נעלם "מהרדאר" ואפשר גם לשים מנעול. הפואנטה היא שכשמשווים שני מוצרים מתחרים, ואחד יותר יקר מהשני באופן משמעותי (אני מנחש), השאלה שנשאלת היא, האם אתה יכול להגיד מדוע MC יותר טוב מ-DF שהוא הפתרון ההרבה הרבה יותר פופולרי בארה"ב?