17-05-2006, 10:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.11.01
הודעות: 10,760
|
|
מסעדה כשרה חדשה בהרצליה פיתוח - MEAT & WINE
מקום חדש לקרניבורים מסעדת בשרים חדשה בהרצליה פיתוח, נפתחה לפני כחודש.
המסעדה שייכת לרשת אוסטרלית בעלת השם.
הבעלים בארץ הוא בחור דרום אפריקאי, שמחבב בשר טוב.
המקום מעוצב בטוב טעם ומשרה אווירה מאד רגועה.
בכניסה יש באר ענק שמכיל כמעט את כל מה שאתם רוצים.
בקומה השניה יש חדר(ים) פרטי עם מסך פלזה 42" לאירועים של 14 איש (אולי יותר).
המטבח פתוח למסעדה ומאפשר הצצה אל האוכל שלכם בעודו משתזף על הגריל.
היה לנו הרושם שהמלצרים והמלצריות נבחרים בקפידה עם דגש על מראה.
המסעדה מתהדרת ב70 סוגי יינות, ודואגת ללמד את המלצרים עליהם כולל טעימות כך שיכולו להמליץ עליהם.
ונעבור לעיקר.
התחלנו במנות ראשונות, ומהם דיי התאכזבנו אפילו מהמנה שהמנהל מכין בעצמו. ממליץ לדלג עליהם.
הזמנו שיפוד בקר, סטייק אנטריקוט, ואוסובוקו.
הבשר מושרה ברוטב סודי של הרשת ונותן לבשר טעם עם גוון מתקתק.
שיפוד הבקר הגיע עומד על מתקן מעל צלחת צ'יפס. חתיכות הבשר הופרדו בניהם בפלפלים ובבצל שהושרו גם באותו רוטב, היה מעולה. הצ'יפס עדיף היה שלא מוגש...
הסטייק היה מעולה, וכל מילה נוספת מיותרת. ניתן לבחור בגדילם שונים החל מ250 גר' ועד 900 גר'.
האוסובוקו הוגש בתוספת איזה תבשיל שלא הצלחנו לעמוד על טיבו אבל היה טעים. הבשר עצמו היה קשה מידי וממש לא טעים.
את המנות העיקריות ליווה בקבוק יין פטי קסטל 2004. (185 ש"ח)
חברים שהיו בחדר למעלה דיווחו שהספייר ריבס היו מעולות.
למנות אחרונות הזמנו סורבה ו2 סוגי שוקולד (לא סגור על השמות שהם נתנו לזה) גם זה היה מאד נחמד.
יצאנו בנזק של כ900 ש"ח ל4 אנשים (היינו 5, אבל 3 נשים שנחשבות 2 )
לסיכום, אם החלטתם ללכת למסעדה יקרה כזאת או מצאתם את הספונסר, תתרכזו בבשר וביין, ולא בשום דבר אחר (בעצם אפשר גם במלצריות).
מומלץ בחום. חובה להזמין שולחן מראש.
מסעדה שאפשר לקחת אליה אורחים מחו"ל ולהיות גאים.
הייתי מפנה לאתר שלהם אבל אני לא מוצא אותו.
_____________________________________
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
|