חברים, בהמשך לאשכולות מרכזי התמונות שהיו לנו במערכת הקודמת, זה אשכול התמונות החדש שלנו .
באשכול זה אתם מוזמנים לשים תמונות שלכם או תמונות הקשורות לכם (נא להימנע מפורנו) . האשכול הזה יּרכז את תמונות חברי הפורום, במידה ויּפתחו אשכולות חדשים אך ורק עם תמונות- האשכולות יּמחקו . נא להימנע מתגובות/הערות/הארות פוגעות ושלא לעניין, בפורום אנו מכבדים אחד את השני .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "אשכול התמונות של חברי הפורום ! :)"
באחד האשכולות במערכת הקודמת סיפרתי שהלכתי עם חבר שלי והאחיין המדהים שלו לים .
התמונות מופיעות כקישורים בגלל שהתמונות ממש גדולות ואין לי אפשרות להקטינן .
סליחה שאני מעיר את תסומת ליבכם אך לפי חוקי הצילום בפורום צילום תמונות מעלים בגודל 640X480 ולא בגודל של חוצות. התצוגה לא מתאימה וזה מוגזם מבחינת הגודל העצום הזה של התמונה
להעלות תמונות מינימום 640 X480X וזה גודל סביר
So no matter how hard it gets...
Stick ya chest out, Keep ya head up, And handle it.
נערך לאחרונה ע"י ShorTy-Rap בתאריך 05-11-2004 בשעה 19:33.
סיבה: למה החתימה שלי לא מופיעה :] ?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי לוחמי ספינות הטילים שמתחילה ב "חברה שלך מלכת היופי אחי אני מפרגן!"
שבאמת, הדבר היחיד שיותר יפה מהחיצוניות שלהן הוא הפנימיות - הן המש"קיות חינוך של שייטת 13! הבלונדינית (השמאלית), השתחררה כבר אבל הימנית עדיין כן...
בחרוב אין ממש הרבה בנות... מש"קיות חינוך, ת"ש וזהו בערך... אבל, כשהייתי בחרוב - הייתי חבר של מ"כית חמודה מאוד מקרקל... קרבי זה הכי, אחי!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "אשכול התמונות של חברי הפורום ! :)"
אבל לא שלי ....
אלא של "הילדים" שלנו (הכלבה ושני החתולים)
לכל מי שזוכר סיפרתי בעבר על שאנחנו רוצים לאמץ כלבה אז לאחרונה קניתי במכרז באולסייל במחיר מציאה מצלמה דיגטלית (CANON A75) והנה התמונות:
דווקא רציתי לראות איך אתה נראה.... אבל לא משנה,זה שיקולים שלך אני בכל אופן לא שמה תמונה כי אין לי פה בכלל...... אני נמצאת בשרות לאומי אז ככה שאין לי פה ....
נערך לאחרונה ע"י Light_it בתאריך 29-12-2004 בשעה 14:41.
Your signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased. Please see the E-Mail which has been sent to you, to learn how to fix this.