רוצים להעלות סקרים עם אפשרויות הצבעה ? - עכשיו תוכלו !
באשכול זה הנכם מוזמנים להעלות הצעותיכם לסקרים בפורום ואנו נעלה את הסקרים בשמכם - עם כל הקרדיט לכם !!
* תכני הסקרים - עליהם להיות רלוונטים לתחומי הפורום וענייניים, במידה וידרשו ליטושים - המנהלים יעשו זאת בתיאום עם הגולש המציע (ניתן אף להתייעץ עימנו בת.ד בטרם הנכם מעלים את הצעתכם) .
איך זה יתבצע ? -בתגובתכם באשכול עליכם לציין את שאלת הסקר והאפשרויות המוצעות לבחירה (ניתן להוסיף הסברים ותמונות שילוו לסקר) . כל סקר שיוצע באשכול יועלה ע"פ סדר כרונולוגי וירוץ במשך שבוע ובו לגולש ינתן צל"ש .
לבסוף תעלה הצבעה בפורום לסקר הטוב ביותר, הזוכה יקבל צל"ש בפורום לתקופה של כחודש ימים (והמון הערכה ) .
יועלה לאחר הסקר של רומק וחרוב .
שאלת הסקר : האם ישנו הבדל בכאב הפרידה אצל בנים ואצל בנות ?
האם לבנות זה קשה יותר, והאם זה נכון שבנים הרבה יותר אדישים או שזה סתם כלפי חוץ?
גברת אפרסק, את מתבקשת להעלות את האופציות למענה בטרם העלאת הסקר
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 03-06-2006 בשעה 06:46.
למה צריך את זה? זה יוריד את הרמה. בפורומים של ידיעות היו נותנים צל"שים (אולי עדיין נותנים) וזה יצר מעמדות בין אלו שצברו צל"שים ואלו שלא. אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה הופך את האווירה ללא נעימה.
באשכול הזה אנשים מתבקשים להעלות נושאים לסקרים (רצוי שיכלול את נושא הסקר וגם מה האפשרויות באותו סקר) ואפשר גם להוסיף לסקר או לפתח אותו כמו שחרוב עשה להצעה של רומק אתם מתבקשים לא להתחיל לענות לסקר שהציעו פה, זה לא המקום!!! חכו שהסקר יתפרסם כדי להגיב לו. (כדי לשמור על הסדר והאיפיון של האשכול הזה)
בתודה מראש
נ.ב.
לצ'נדלר בינג (אהבתי את הניק שלך ) צלשים נועדו כדי לצפר / לתגמל פה אנשים על ההשקעה והיחס שנותנים פה, עד היום לא נתקלנו או שמענו על אנשים שעושים תחרויות של למי יש יותרצלשים או קיבל יותר פעמים וגם לא על מעמדות שנעשו פה ומקווים שגם לא יהיה דבר כזה
השאלה: האם כדאי לחזור לאקסים ?
נגיד שקרה מצב שבו בחורה נפרדה מבחור, שעדיין היו לו רגשות כלפיה ואחרי הרבה זמן וכשעברו הרבה מים תחת הגשר היא רוצה לחזור.. (או ביחס של בחור נפרד מבחורה..)
בהנחה שהוא פנוי, האם:
1. לחזור
2. לא לחזור
3. אחר ( לפרט בנפרד )
נערך לאחרונה ע"י Hilon בתאריך 30-07-2006 בשעה 15:57.
השאלה: האם כדאי לחזור לאקסים ?
נגיד שקרה מצב שבו בחורה נפרדה מבחור, שעדיין היו לו רגשות כלפיה ואחרי הרבה זמן וכשעברו הרבה מים תחת הגשר היא רוצה לחזור.. (או ביחס של בחור נפרד מבחורה..)
בהנחה שהוא פנוי, האם:
1. לחזור
2. לא לחזור
3. אחר ( לפרט בנפרד )
תלוי במקרה
2. לא
3. תלוי במקרה
נגדדדד
אני חושבת שאם נשארים בקשר יש עדיין תמשיכה הזאת ובהזדמנות שתיהיו לבד יקרו דברים שבעצם אתם לא באמת רוצים שיקרו ואם הוא האקס שלכם זה אומר שהקשר לא היה בריא בקיצור זה סתם קשר מיותר
אז ככה..
אתה בא לאסוף את החבר הכי טוב שלך (שהציל לך את החיים פעם), בחוץ יש הוריקן וגשם זלעפות..
יש לך במכונית רק עוד מקום אחד.. ליד חבר שלך עומדת זקנה חלשה שתכף מתמוטטת, ולידה עומדת אהבת חייך,..
מה אתה עושה? החבר הכי טוב שהציל לך את החיים? הזקנה שמתמוטטת? או אהבת חייך? ..
החבר, כי חבר זה חבר. נקודה.
החבר, אנh לא אשכח לו שהוא הציל לי את החיים
אהבת חיי, מה הסיכוי להתקל בה שוב?
הזקנה, כי זה הדבר הנכון ביותר לעשות, לעזור למי שלא יכול לעזור לעצמו
אחר, פרט..
נערך לאחרונה ע"י Gomp בתאריך 09-09-2006 בשעה 13:53.
קשה לי להאמין שניסחתי את הכותרת כמו שצריך ..
אז אני ארשום פה למה התכוונתי , תוסיפו את זה בגוף הסקר או שמישהו בעל כישורי התבטאות יותר גבוהים משלי ינסח מחדש בהתאם .
האם אתם מאמינים באמת שקיים אדם אחד שהוא "האחד" שלכם , השידוך הזה שכתוב בגורל
ונחקק ביקום .. המישהו הזה שהוא האדם היחידי שתאהבו אהבה אמיתית ועד הסוף , ללא פשרות
ושלא תבוא אי פעם כמוהה ?
או שאתם מאמינים שאין ממש אהבה אחת אמיתית ולא נגמרת , אלא אתם קצת אולי יותר ריאלסטיים
ופחות רומנטים חסרי תקנה ומכירים בכך שיהיו כמה אהבות בחייכם , רובן שונות אחת מהשנייה ,
אבל לא אחת מוחלטת ?
התשובות הם :
כן\לא ... להוסיף פה אחר יהיה פשוט מזמין מדי
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי CrazyBomber שמתחילה ב "האם אתם מאמינים בקיומו של "האחד\ת" בשבילכם ?"
בכל מקרה. עד לפני כמה שעות חשבתי שבאמת "האחת" קיימת. הייתי נאיבי.
אני כבר לא חושב שבאמת יש רק אחת או אחד מושלם לכל אחד מאיתנו. אני חושב שזה יותר ריאלסיטי לחשוב שלא, אבל עובדה שבאמת חשבתי שקיימת אחת כזאת, למרות שחשבתי שאני ריאלסיטי. כנראה לא מספיק.
(מצטער אם בלבלתי)
באיזה שלב עם בן\בת הזוג שלכם אתם חושבים שזה סביר להגיד כבר- "אני אוהב\ת אותך" ? 1. אחרי חודש 2. אחרי הנשיקה הראשונה 3. לא ממש בהתחלה אבל ברגע שמרגישים 4. מחכים שהצד השני יגיד (רצוי לציין אם את\ה בן או בת כשעונים על אפשרות זאת) 5. אחר\פרט
הגיתי את הסקר מכיוון שעלתה בי השאלה אם גם כשמרגישים שהכי אוהבים בעולם- אפשר להגיד ממש בהתחלה "אני אוהב אותך"... או שצריך להימנע ולחכות מעט..
1. מקום משותף (לימודים / עבודה / צבא).
2. הכרות משותפת (חברים משותפים... חבר של חבר).
3. אינטרנט (פורומים, צ'אטים, איסיקיו, מסנג'ר, אתרי הכרויות וכו').
4. שידוך (פגישה עיוורת וכדומה...).
5. ראינו אחד את השני - ומישהו התחיל עם השני...
6. חברים טבים שהפכו לקשר רומנטי.
7. היא הייתה חייבת לי כסף ו... היי! בעצם, היא עדיין חייבת לי כסף!!! איפה הטלפון?!?!
8. אחר. פרט. הסבר. נמק. הדגם. הרחב. הטעם...מה עוד... לא יודע... אייר?
סתם, אחריי שעלה פה האשכול על הכרויות באינטרנט, יהיה מעניין, לי, לפחות, לדעת מה יהיו התשובות...