|
18-12-2004, 18:48
|
|
|
חבר מתאריך: 18.03.02
|
|
כמה תיקונים :]
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Nash
אומן\יוצר השנה: Seroxat, Astrix, Dark Soho - סרוקסט עשה עבודה מדהימה באלבום החדש שלו Brutal Beats ועוד כמה טראקים שהם בכל מיני אוספים שהם ג-ד-ו-ל-י-ם.
למרות שאני שונא את האסטריקס, בואו נגיד ככה הבנאדם אידיוט בלשון מעטה, אבל למי איכפת מהאישיות אם יש לו מוזיקה מדהימה? שני אלבומים, Coolio & Artcore שניהם מדהימים, טראקים ע-נ-ק-י-י-ם!!!
דארק סוהו עשה עבודה מאוד טובה, בהשקת האלבום החדש שלו: Light In The Dark טראקים מצויינים פשוט אי אפשר לא לקפוץ מהם, אומן מאוד מוכשר!
מסכים איתך בקשר לעופר (סרוקסט) אלבום מצויין, צריך עוד טיפה לשפר את הסאונד אבל בסה"כ מעולה.
אבי (אסטריקס) הוא אחלה בנאדם, אבל נעזוב את זה. Coolio זה לא אלבום אלא סינגל.
דארק סוהו זה לא עשה, זה עשו. ואכן האלבום חביב מאוד, אבל לא כמו האלבומים הקודמים!!
אלבום השנה: Chemical Mafia - אומנם האלבום עדיין לא יצא (יצא עוד 5 ימים, 24.12), אבל אני יכול להגיד לכם שהאלבום הזה הוא שילוב של כל האומנים הכי מוכשרים של מוזיקת הפסיי, ופשוט מדהים מה שהם עשו שם.
קודם תשמע, אחרי זה תגיד.
מאכזב השנה: Alien Project, Space Cat, Crunchy Punch - אני יתחיל עם קרונצ'י פאנץ', אתם אולי לא מכירים, לא זוכרים, ועדיף שלא תזכרו, מוזיקה משעממת, מעייפת וגם לא מקפיצה, בכלל לא אהבתי.
ספייס קאט, כן דווקא הוא איכזב אותי, אלבום לא כ"כ מרשים, שורה של טראקים שהוא יצר לאלבומים אך אף אחד מהם לא עניין אותי ממש.
אליאן פרוג'קט, אחרי שנת 2003 מדהימה הוא הביא ירידה, לא שמר בקצב של האחרים ונשאר עם סגנון משעמם, ולא מעניין =\ (זה גם מתקשר לקראנצ'י פאנץ' בגלל שהוא היה בהרכב הזה גם.).
יש יותר מאכזבים
תגלית השנה: Vibe Tribe, Safi Connection - סאפי קונקשיין הוא אומן מדהים שהצליח להתפרסם בשנה הזאת בייחוד בגלל המטאליות שיש לו בטראקים, אם תשימו לב באלבום שלו כמעט כל טראק מפוצץ עם גיטרות, מלודי, בקיצור ענק!
ווייב טרייב שני רוסים שהגיעו לארץ ופשוט אני לא יכול להפסיק לשמוע אותם, בהתחלה הרמיקס שעשו לאינפקט מאשרום Shakawkaw מפוצץ, אח"כ האלבום המטורף שלהם, מה אפשר עוד להגיד? =]
Vibe Tribe הרבה זמן כבר בארץ.. מסכים אתיך לגביהם.
סאפי כבר מפורסם הרבה זמן, תגלית השנה הוא ממש לא.
הרכב השנה: Exaile, Skazi, Psychotic Micro - פסייקוטיק מייקרו, שני המשוגעים פשוט לא מפסיקים להקפיץ אותי טראקים פשוט משוגעים!! כל טראק וטראק שהם עשו השנה אהבתי פשוט כל הכבוד להם.
סקאזי זה כבר שיגרה =] הם פשוט לא מפסיקים להפציץ, האוסף הראשון שלהם - Zoo 3 מדהים, איזה רמיקסים הוא עשה שם, איזה טראקים פשוט ענק, ועכשיו המאפייה יוצאת ותראו איזה אומנים מדהימים הם, ואח"כ האלבום הנוסף שלהם שכנראה ישתחרר ב 2005 בינואר בקיצור מגיע להפ כבוד.
אקסייל, רק 4 שנים מתעסקים ביצירת מוזיקה ותראו לאן הם הגיעו, קודם האלבום של סקאזי עם שני טראקים מפוצצים - Hide And Seek ו- One Of A Tribe ואח"כ יצאו עם האלבום החדש פשוט כל הכבוד לשני האומנים האלה!!
סייקוטיק כבר מזמן לא איי איי, אין כמו המוזיקה הישנה שלהם.
אקסייל לא הרכב השנה, אבל באמת אלבום מצויין!
על סקאזי אני בכלל לא רוצה לדבר.. כמה אכזבות בשנה אחת.
הטראק שהכי עשה לכם את זה: Infected Mushroom - Muse Breaks, Vibe Tribe - Melodrama, Chemical Crew - World Destruction - כן, גם מגיע קצת כבוד לאינפקטד מאשרום שלפי דעתי עם טראק כזה לא איכפת לי שישארו מסחריים, פשוט ענק איזה שילוב מדהים עם רייגיי וטראנס פשוט כל הכבוד להם.
וייב טריב הציאו טראק ענק, מלודי ביותר, מלא עליות וירידות, ואין ספק שהם תגלית של השנה הזאת, כל הכבוד להם.
וכמובן קימיקל קרו שהביאו אותה בטראק הכי חזק השנה, פשוט ענקים.
Vibe Tribe -Melodrama טראק באמת ענק!!!
הטראק שאיכזב: 1200Mics - High Paradise - כמה ציפיתי לטראק הזה שישתחרר, ופתאום מה אני שומע? Megamix של שנות ה-90 אני דיי נגעלתי מהטראק הזה, מעברים חדים, פשוט לא אוהב את הטראק הזה..
פחות או יותר מסכים!
שתיהיה לנו שנת 2005 שנה טובה ואפילו יותר טובה מהזאת =].
|
|
|