לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-02-2006, 11:36
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
שוב- זה לא גבר לעומת אישה. זה גבר לעומת מערכת.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי AlexKarpman שמתחילה ב "פקה פקה"

אולי אם אני אכתוב לך את זה בפעם המליון אתה ממש תקרא את זה
בוא ננסה.

כאן לא מדובר בבית המשפט שמפלה
אלא בצבא שמפלה התביעה היא לא נגד אישה
התביעה היא נגד הצבא
כמה קשה לך לקלוט את זה? יעני קצת קצת תנסה לקרוא לפני שאתה מגיב
כמה פעמים אני צריך לכתוב את אותו דבר?

התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא התביעה היא נגד הצבא

הצבא מפלה גברים!
זה לא קטע של "מי יזכה במשפט גבר או אישה" אין דבר כזה.
זה "מי יזכה במשפט גבר או הצבא" ולכן כל הדברים שכתבת על מקרים
שבהם יש משפט בין גבר לאישה לא קשורים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2006, 18:01
  RmSs RmSs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
אם זה היה הפוך, מזמן כל ארגוני הנשים היו זועקים על זה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eranif שמתחילה ב "משהו שחבר שלי אמר לי מוזר אבל נכון"

המקור הוא בכך שלא רצו לשלוח בנות לפעולות מסוכנות כי יש להן סיכוי גבוה יותר להפגע (אני לא רוצה לדמיין מה היו עושים לחיילת שתיפול בשבי...), אבל זה כבר מזמן לא תירוץ ריאלי. כי רובם המכריע של הבנים כלל לא משרת בקרבי, ובכל אופן עושה מילואים - אז למה שגם בנות לא יעשו מילואים? כנ"ל גם בעניין אורך השירות - אין שום סיבה שגבר ואישה שעושים את אותה עבודה (ג'ובניקים) ישרתו זמן שונה.

אבל ראסמי... מה אנחנו מתלוננים? אנחנו מרוויחים שבע שקל ועשרים אגורות יותר לשעה ממה שאישה באותה עבודה הייתה מרוויחה....

נערך לאחרונה ע"י RmSs בתאריך 20-02-2006 בשעה 18:06. סיבה: אני יודע שאמורים לכתוב "תעשנה מילואים", אבל זה היה נראה לי פלצני... :)
ישן 20-02-2006, 19:18
  הולי הולי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eranif שמתחילה ב "משהו שחבר שלי אמר לי מוזר אבל נכון"

אני בכלל בעד שבנות ילכו לשירות לאומי מאשר לצבא, עדיין קריאת תחת לא נורמאלית, עדיין מקבלים יחס של זבל, אבל לפחות תורמים יותר מאשר לשבת במשרד ולעשות עבודות פקידות.

כל המערכת הזאת מסריחה, צריכים לקבוע תחומים ברורים לבנות שירות (ולא כמו היום שכל עסק פצפון דורש בת שירות) ולתת גם את הזכויות השוות כחייל בחוק (בנקים/בתי קולנוע/נסיעות וכדומה).

בנות אמורות לעשות מילואים בדיוק כמו הבנים ולשרת 3 שנים חובה - רק בשירות לאומי, זאת על סמך העובדה המצערת שמכל השכבה שלי יש רק 4 בנות שלא יושבות במשרד, כל השאר הן פשוט כח אדם מבוזבז.

אני לא אומרת שבנות שהולכות לצבא ועובדות שם בתור פקידות לא עושות עבודה קשה, רק חשוב לציין שלא הרבה מגיעות למצב שהן נותנות את כל מה שיש להן (ראש גדול) ואשכרה מצליחות להזיז דברים ולהשפיע בגדול, הדברים כאן נאמרים על אותן בנות מהשכבה שלי שיושבות במשרד, מדברות המון בטלפון עם כל החברים וממינות מכתבים בתור תפקיד ראשי.

אפליה? לא הייתי קוראת לזה ככה, יותר חשיבה עם הראש בקיר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:30

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר