10-03-2006, 13:56
|
|
|
חבר מתאריך: 24.06.02
|
|
אני מסיים טירונות עוד שבועיים.
אני כנראה יוצא למודיעין שקשור בהנדסה (לא יודע מה זה אומר) וזה די גובי... כי אני לא ממש קרבי.
בכללי על הנדסה - אין חי"ר יותר מעניין, יותר "כדאי". אנשים ברמה גבוהה (רובם) אפשרות לצאת לצמ"ה שזה הD9 וכל זה ... חובשים,אלחוטנים,נהיגה מבצעית וכו .. (אחרי הטירונות)(אלו הגובים"תומכים").
למי שנשאר ביחידה אז באמת שהכל שמועות, הבסיס בסדר (יש קצת בנות אבל מאוד שוות ,באמת), האוכל קצת תפל ... (בהל"צ) הבסיס בסוף העולם ... (50 דקות מאילת) . החבלה והמיקוש מאוד מעניין, התמקצעות על קלעים, נגיביסטים ,מאג, חיר לכל דבר. וכמובן באימון יש את הפומות שזה מגניב.
אל תתבאסו מהעבודות רסר/מטבח/נקיון/שמירות יהיו לך הרבה ממש הרבה
הגיוס שלכם הוא הכי טוב תאמינו לי הקור שעברתי בגיוס נוב' 05 היה משהו מטורף - הכי משביז ושובר שיש. לכם יהיה נעים ... עד הקו לפחות (ויש מזגנים בטירונות- חדרים). לפני כמה ימים עברנו לאוהלים
ואתמול היה כל כך קר שרציתי למות . מרץ זה גיוס טוב לטירונות אבל באימון תישנו באוהלים באוג' ואתם תמותו !!!!!!!!!! שביזות קור מטורפת - שלא ישבור אתכם (או שכן).
בכללי הנדסה זה עבודה נטו ולא התעללות - אין יותר מידי "הרג נפש" זחילות וכאלו שסתם נועדו לחזק אותך מנטליית - אין הרבה. חי"ר מקצועי שמיועד יותר לאלה שיש להם מוח מאשר כאלו שבאו לסבול יתר על המידה. אני משאר שיהיה לך יותר קל מגולני/גבעתי כי אתם מתמקצעים. הם יותר מתחזקים נפשית.
בקיצור אל תסרבו פינוי בגלל שאתם רוצים נחל/גלוני/גבעתי באמת שלא כדאי להפ חיר שונה מהנדסה.
שיהיה לכם בהצלחה.
|