30-11-2004, 19:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.10.04
|
|
טוב
pinnacle הם יצרני כרטיסי טלויזיה, כלומר עם אתה מחבר את הכבל של הכבלים למחשב, אתה יכול לראות בוא טלויזיה, ואפשר אפילו להקליט להרד דיסק, לי היה את זה, אבל זה עבר למחשב אחר בבית,
השימוש מול המחיר שווה ביותר, כי זה בעצם כמו עוד טלויזיה, והקלטה באיכות גבוהה, בנוסף אורך הכבל בין המחשב לכבלים משפיע על איכות התמונה.
המוצר השני Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set, הוא חיבור בין המחשב לטלויזיה, כמו TV-OUT, רק אלחוטי, כלומר לא תצטרך להזיז את המחשב, בנוסף יש אלטרנטיבה יותר זולה של קניית כבל S-Video (לי יש 5 מטר)ואיתו אתה מחברבין המחשב לטלויזיה לצמיתות, (עשיתי חור בקיר כדאי להעביר את זה). הכבל של הS-Video רצוי שיגיע גם עם כבל לאודיו, לצד של המחשב 2 כבלים (תמונה לכרטיס מסך, וקול לכרטיס קול) ולצד של הטלויזיה 3 כבלים (תמונה למסך, ו2 לרמקולים ימין ושמאל).
אצלי יש מחשב בחדר אחד וטלויזיה בסלון, כאשר התמונה מחוברת לטלויזיה, והקול למערכת סטריאו שבסלון (2 רמקולים ענקיים למעלה) ואני רואה סרטים עם חברים שלי, וזמן ההכנה זה פחות מדקה.
עם יש לך מערכת קולנוע ביתית בבית אתה בכלל יכול להנות.
אז ככה עם אתה רוצה טלויזיה למחשב אתה צריך כרטיס טלויזיה (ממליץ pinnacle).
עם אתה רוצה מהמחשב לטלויזיה אתה צריך S-Video (וכנראה חור בקיר),
או Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set שהוא אלחוטי ולכל טווח בבית.
דרך אגב בכבל של הS-Video אני מקבל איכות תמונה מעולה! ממש כמו DVD מקורי, ואפילו יותר טוב. (כאשר הסרטים מקודדים לDivX ולאחרים).