19-09-2005, 16:18
|
|
|
חבר מתאריך: 17.03.05
|
|
נירו - זה קצת לא רציני להגיד "אין על ישראל"
בתחרות של דרפא -סוכנות פיתוח טכנולוגיה צבאית אמריקאית - שאתה מזכיר המקסימום שהגיעו הרכבים הרובוטים (כולם היו עצמאיים, או לפחות אמורים היו להיות) היה משהו כמו 12 מתוך 200 ק"מ. ומלבד הרכב הישראלי כולם היו רכבים אמריקאים. סיבוב חוזר יתקיים השנה.
בנוגע למרכבה, אני רחוק מלהיות מבין בנושא אבל מרצה שלי לשעבר, פרופ בן ישראל, אמר שלפחות מבחינת המיגון - האייברהמס האמריקאי עולה עליה. ואיך הוא טוען זאת, תשאל?, נו תשאל?, כי אני שאלתי. לפי המשקל, המרכבה שוקלת יותר, מפני שהאמריקאים השקיעו יותר בפיתוח שריון מחומרים מרוכבים (אני לא סגור על הפרטים הקטנים כי הוא לא פירט וזה היה מזמן). הוא הוסיף עוד כמה פרטים כמו למשל שאי אפשר לשנע אותה על גשר או ברכבת - סורי אני לא זוכר בדיוק.
כך או כך אחי, אני מבין מאיפה אתה בא, כי למען האמת גם אני נדהמתי ממה שהוא אמר. פשוט צריך לצמצם בכותרות ולהתמקד בפרטים (טוב יותר קל להטיף מלהרצות - אני עצמי לא חזק בפרטים נקטנים), כי אתה יודע איפה אלוהים נמצא.
ככלל מה שאני מנסה להגיד זה - אין הכי טוב בעולם יש יתרונות לכאן ולכאן בכל דבר ובכל תחום. כי כשיש ולדעתנו זה אנחנו, זה מוביל לשאננות. (מקסימום יש מכבי תל אביב)
|