27-09-2005, 17:30
|
|
|
חבר מתאריך: 17.07.05
|
|
קצת עובדות בנושא
מי שמכיר אישית ומקרוב את המערך הטכני של חיל האויר בכלל לא מתפלא על המקרה הזה.
אני מכיר אישית חבר ילדות, ועוד אנשים שהלכו ללמוד כבר מכיתה ח את מקצועות של טכני חיל האוויר
והרבה מאוד מהם הם פשוט אנשים רמה ז'.
אלה פשוט ערסים לא יוצלחים, או סתם מעפנים, שבכיתה ז כבר ההורים שלהם והם, הבינו שבגרות (ועתיד) לא תהיה להם, ואז הם מקבלים את העלון של חיל האויר היוקרתי ! שאומר שכדאי להם לרכוש ידע ולשריין מקום בצבא בתפקיד טכני בחיל הכי יוקרתי בצהל ! (ואוו !).
אני לא אומר שכולם ברמה ז' שם, אבל אחוז גבוה כן. *עוד פעם*, אל תטפלו אליי, לא כולם, רק אחוז לא קטן שמגיעה ללמוד כבר מכיתה ח או ט נגיד.
אני לפני גיוס, ושאני תמיד ראיתי את האוטובוס של תל נוף אוסף את התלמידים בבוקר, ובצהריים.
אז זה היה סכנה, הם פשוט היו יורקים על אנשים שעוברים בלי בושה (גם על מבוגרים-היה מקרה של יריקה וקללה על אישה עם עגלת תינוק שאני ראיתי), צועקים, עם הראש מחוץ לחלון בנסיעה,מעשנים סגריות באוטובוס בסוף וזורקים מהחלון את הסגריות, לא פעם ניסו לירוק עליי ועל חבריי בדרך הבייתה מהבית ספר, אז פעם אחת היה לי פחית שתייה ואוטבוס עבר לידנו עם איזה קוף עם הראש מחוץ לחלון ומוכן לירוק עלינו, ופשוט פצצתי לו את הראש עם הפחית, היה משעשע לראות את היצור צועק.
קיצר אל תתפלאו על המקרה.
(עוד דבר משעשע - שכן של חבר שלי הוא מפקד של בני 18 טכנאי מטוסים, משו כזה, ותמיד שהוא מדבר בפלאפון הוא מתאר מה הוא יעשה לחייל ההוא וההוא,בעיות משמעות זה דבר שלא חסר לו לטפל בהם קיצר... )
המשך שבוע נהדר ושליו לכם.
|