31-12-2014, 21:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
פיתרון אחר, תוכנת הקלטה במכשיר החכם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pestilence שמתחילה ב "הטרדה טלפונית חוזרת מנציגי חברת ביטוח ידועה"
יש תוכנות הקלטה מעולות עם איכות הקלטה לשיחות טלפון וכל מה שמסביב למכשיר עצמו גם בלי שיחה לאייפון ולאנדרואיד כשניתן להעביר את השיחות ולגבות אותן והן חינם לרוב. הן ברקע ולא רואים כלום מהן, ככה שניתן לדבר ליד אנשים ולא ידעו שהכל מוקלט. תוכנות ששומרות מי חייג, מתי וכמה זמן הייתה השיחה, כנ"ל יעילות במקרים האלה.
אישית אני יכול לומר שחברות תקשרות וביטוח אחרי שהבינו שהמכשירים שלי מקליטים כל שיחה, נתנו לי הכל על פי חוק וחלקן אפילו פיצוי שמן ומאוד, השאלה הייתה מה גודל העבירה של אותו נציג בטלפון. הערה: קחי בחשבון שבמשפט אולי לא יהיה אפשר להשתמש בהקלטות האלה.
היה לי מקרה עם חברת תקשורת גדולה בישראל שמספר נציגים שיקרו לגבי מוצר שלא הוזמן ואחרי שהם הבינו שהכל היה מוקלט... מנהל בכיר חזר אחרי פחות מ 24 שעות ונתן חבילה של פיצוי שמנה במשך זמן של קרוב לחצי שנה ששווה הרבה מאוד.
חוץ מהקלטה של השיחות מהצד שלך, ניתן לדרוש את הקלטה של החברה עצמה במקרים של חיובים לא נכונים באשראי. עו"ד ביקש את ההקלטה שאחי אישר את העסקה בטלפון ולא הייתה כזאת לחברה, ולכן השופטת פסקה לטובת אחי ונתנה לו לו פיצוי על פי חוק חוץ מביטול העסקה, כשאולי גם במקרה שלך אפשר לדרוש את זה. תבדקי את זה עם עו"ד ובהצלחה.
ההודעה הזאת איננה תחליף לעו"ד.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|