28-06-2009, 17:44
|
|
|
חבר מתאריך: 17.03.07
|
|
דילמה בנוגע לעתיד צבאי
אהלן חבר'ה .
תיראו , אולי זה יהיה ארוך אז אני מצטער , מי שיש לו זמן שיקרא בבקשה.
קוראים לי יעקב , אני בן 17 , מאשדוד.
יש לי אח שיש לו ניוון שרירים , הוא בכיסא גלגלים. ואמא שלי שיש לה גם אחוזי נכות ויש לה גם כמה בעיות,
לא ממש חמורות , זה מסתדר אבל עדיין אני מספר הכל בכדי לא להחסיר כלום.
אח שלי בן 13 , יש לו מטפל שעוזר להרים אותו , לקלח , יוצא איתו בחוץ ( בתשלום , מקבלים כסף בשבילו,
אבל עדיין הוא מנצל את זה שאין הרבה מטפלים ודורש 35 שקל לשעה , מה אפשר לעשות? לשלם..)
ההורים שלי גרושים , אנחנו חיים עם אמא . אבא שלי עזב אותנו כגילו שלאחי יש את מחלת ניוון השרירים.
את האמת , אני לא כל כך תורם בבית. רק שוטף כלים , עוזר לפעמים לנקות , מוציא זבל וכאלה..
אחי דואגים לו הוא גם עצמאי , כאילו כמוני רק יושב בכיסא גלגלים ( בית ספר רגיל לא מיוחד, כיתה רגילה , ילד רגיל רק בכיסא גלגלים).
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות , אני צריך לקבוע פגישה עם משקית ת"ש ללכת אליהם לספר הכל.
אבל אני לא יודע האם ללכת לקרבי / או לא.
מצד אחד בא לי מאוד קרבי , לא קיבלתי כ"כ חינוך טוב , כי לא היה לי אבא שיחנך אותי כמו שצריך.
חינוך של אמא זה חינוך עדין כזה, זה לא משתווה לחינוך נוקשה כמו של אבא.
ובכללי אני רוצה להרגיש שתרמתי משהו למדינה שהגנה עלי על אחי אמי ומשפחתי כל השנים האלה.
אבל מצד שני אומרים לי לך תיהיה ג'ובניק תחזור כל יום הבית תעזור לאמא שלך לאחיך הם צריכים אותך.
אני לא יודע מה לעשות ! לא שלא אכפת לי מאמא שלי ואחי , אבל כמו שהזכרתי למעלה אני לא תורם כ"כ בבית.
בבקשה , תעזרו לי ? אני יודע שאתם לא יכולים לעשות בשבילי את הבחירה , שזה מורכב ואישי מידי.
אבל לפחות לכוון אותי , לכתוב לי כמה מילים שיאירו לי כמה דברים , שיפתחו לי את העינים אולי אני לא רואה הכל ?
אחרי הכל אני ילד קטן מה אני מבין , יש פה חבר'ה בוגרים ממני ואיכותים שאני רוצה את היעוץ שלהם.
תודה לכם שקראתם הכל , שיהיה לכם יום מקסים!
|