17-01-2007, 20:06
|
|
|
חבר מתאריך: 30.10.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ד"ר דבורה שני
קרא לעיל מה כתבתי על הבנות המראיינות.
לא לדאוג, הראיון הזה תקף וטוב, אף אחד לא מפקיר את המתגייסים. אם היינו חושבים שהראיון הזה לא רציני מספיק, בודאי שהיו מוצאים אלטרנטיבות, אבל ממש אין צורך. הן מאד מיומנות ויודעות לשמור על מקצועיות.
|
אני חושב, בעצם למה אני רק חושב? אני בטוח שאת טועה. אל תשכחי שעבר גם זמן מאז שהיית שם, גם את וגם חתולים, נראה לי שלא ראיתם את המראיינות החדשות, אני יכול להגיד לך ש:
א. לפי מה שאני רואה, דווקא הבנות (תסלחי לי על הביטוי) הכי ביצ'יות, מפונקות וחסרות סבלנות אצלי בשכבה הם אלו שהולכות להיות מאבחנות פסיכוטכניות.
ב. את לא יכולה לדעת אם הראיון מקצועי או לא, כי אין מצלמה בחדר של הראיון ובגלל זה את לא רואה מה קורה שם. אני יכול להגיד לך שאצלי, אני שילמתי מחיר כבד מאוד אישי בגלל אותו ראיון, בעצם לא בגלל אותו ראיון... בגלל המראיינת, שאני באמת לא רוצה להישמע שוביניסט אבל היא נראתה נורא עצבנית באותו זמן, היא כל הזמן פירשה לא נכון את מה שאמרתי, אני למשל אמרתי שאני נורא רוצה להיות בסיירת מטכ"ל ואז אמרתי "או אולי בממר"ם (מחשבים), אז היא אמרה "יענתו ג'ובניק?" (בסגנון... נורא פרחי), ורשמה בלי שבכלל הספקתי לענות. היו עוד המון פאשלות בזמן הראיון, אני לא בטוח אבל אני לפי ההתנהגות שלה אני חושב שהיא הייתה בזמן מחזור (שוב פעם, לא רוצה להישמע שוביניסט) ובגלל זה היא נראתה מאוד לחוצה ועצבנית, ורק ניסתה לסיים את הראיון כמה שיותר מהר.
ג. אי אפשר לסמוך על מישהי כ"כ צעירה. פשוט אי אפשר, זה לא הגיוני... גם אחרי כמה וכמה שנים של הכשרה, הם פשוט מאוד צעירות, רק סיימו תיכון, אני ראיתי את ההתנהגות של חלקן, הן עדיין היו ילדותיות כמו הבנות אצלי בשכבה.
אני את המחיר שלי כבר שילמתי, אבל למה שעוד מלש"בים כמוני יצטרכו לשלם את המחיר בגלל מראיינת כ"כ צעירה וחסרת הכשרה?