לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)
גם לו כולם היו ללא כיפות - עדיין הם תושבי שדרות, וה"הם" לא יקחו אותם ברצינות...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב "יןתר מדי חובשי כיפה מכדי ש"הם" מהמחנה הלא לאומי יתייחסו ברצינות"
התמונות שהועלו, לא נועדו בשביל ה"הם", אלא בשבילנו, שנראה איך עיר עם למעלה מ20,000 איש,
חיה תחת אש, למעשה עקב החלטה ממשלתית, שלא לפעול מאסיבית בכדי להפסיק את האש.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "שדרות השבוע, פרי מצלמתו של תושב העיר. אזהרה: אשכול כבד (אבל חשוב!)"
אורח חיים תחת איום ה"קסאמים" הוא באמת מאמלל ובלתי ניסבל.
הרי שאין אף מדינה מערבית שתסכים לכך שבאחד מישוביה, ולו הקטן והחלש שבהם, יחיו התושבים תחת הפגזות חוזרות ונשנות.
דרך אגב, תושבי שדרות כתבו באחת מהכרזות ססמא יפה מאוד: "עמיר פרץ, סר הביטחון משדרות". אני אהבתי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "שדרות השבוע, פרי מצלמתו של תושב העיר. אזהרה: אשכול כבד (אבל חשוב!)"
אנשים טובים וסובלנים.
"אצלינו" בתל אביב, שניים שלושה קסאמים והסבלנות פגה...אני מכיר מספיק אנשים שיברחו מהעיר.
מעניין כמה זמן יקח עד שתושבי שדרות יעלו מדרגה? האנשים הטובים האלה כבר הספיקו לסבול שתי ממשלות אימפוטנטיות, כל ממשלה וסיבתה היא...
אני מעריץ את אורך הרוח של התושבים ומחכה לרגע שיצמח מתוכם מנהיג, כי מפרץ בשלב זה, אי אפשר לצפות לגבריות.
למה הן הפגינו בצהלה ולא בשדרות?
מפחדות מקאסמים, זה עלול ללכלך את מכנסי המעצבים שנקנו בכיכר המדינה. וחוץ מזה איך אפשר לגמור את הערב בפאב אינטלקטואלי בנמל ת,א עם כוס בירה משובחת ולהתפלסף איך ברור מכתבי מרקס אנגלס ומישל פוקו שישראל היא קולוניליסטית טרוריסטית וכל הערבים צדיקים, זכים וטהורים , אם צריך אחרי ההפגנה לסע שעה בחזרה משדרות. לכן ההפגנה בעד הקאסמים של דנה אולמרט היתה בצהלה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי הנדרסון מלך הגשם שמתחילה ב "איזה דנה אולמרט וכנופית הפאקצות המתייפיפות?"
"כתבי מרקס ואנגלס"??? נו באמת... רוב אלה שעליהם אתה מדבר ידונו אולי בכתבי "לוי והס" או "גפן וב."... אם הם היו נסמכים על משהו עמוק יותר, לפחות הייתי נותן להם 5 נקודות בונוס על "התעמקות".
איך זה יכול להיות, הרי זהבה גלאון והחברים אמרו לנו שהם כולם בהתנחלויות, לא תורמים כלום לעיירות הפיתוח, לא מיישבים את הנגב, כלום. רק כיבוש בראש שלהם. כסף לשכונות ולא להתנחלויות, זה ברור - אבל עכשיו מתברר שגם דוסי םעלולים ליהנות מהכסף הזה, זהירות!