07-04-2013, 17:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
שניכם יופי של ירי, מטווח מעניין, האקדח שיריתם בו ניראה כמו 9 מ"מ מתוצרת S&W , הייתי אפילו אומר מודל 5906 (לא בטוח בזה, קשה לראות), ניראה שהטווח 10 מ'.
|
Smith M&P למען האמת... קרוב קרוב
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
שתי הערות:
- לך באמת יש נטיה ימינה, נסה לירות עם שתי עיניים פקוחות (זה עניין של הרגל), לרוב סגירת עין ימנית עלולה ליצור סטיות ימינה.
|
אתה יודע משהו, עם הברטה זה לא קורה לי .
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
- רואים שהגב' רוג לא רגילה להתעסקות עם נשק, עם תום הירי (הניפלא) היא העבירה את הנשק ליד שמאל, שיחררה את תפס המחסנית, העבירה את הנשק חזרה ליד ימין והוציאה את המחסנית.
סדר פעולות לא נכון וגם מסוכן שעלול לגרום לפליטת כדור (במידה ונתקע בקנה).
|
להגנתה אציין שזו הפעם הראשונה שהיא יורה עם הסמית' (היא בכלל מעדיפה אקדחי תופי). למרות זאת, גם אני הערתי לה על כך.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
מה שצריך לעשות זה עם נשק מופנה קדימה כשהוא עדיין ביד ימין (היד שירתה), עם יד שמאל שחרור תפס המחסנית, שליפת המחסנית, שחרור המחלק, שקשוק והנחה על השולחן (לא מכיר את נהלי המטווח אולי אמרו לא לשחרר נקירה אלא להשאיר מחלק אחורה).
|
הנוהל המקובל במטווח כאן הוא שמחלק פתוח הוא האבטחה הכי טובה. אל תדרוך לפני שאתה מוכן לירות וכו' וכו'.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
לב העניין, תירגול!
בארץ זה עולה הון תועפות אז אנשים לא מתרגלים (60 ש"ח כניסה למטווח + לפחות 2 ש"ח לכדור).
(כמה זה עולה בארה"ב הברית?)
|
המחירים משתנים ממקום למקום. כאן, לשכור את האקדחים (סמית' M&P שרציתי לנסות וסמית' 38 Special ), שתי מטרות, חמישים כדור 9מ"מ וחמישים כדור 38 עלו לנו ביחד עם לשכור את העמדת ירי לשעה משהו כמו 45 דולר, שזה בכלל לא נורא. 180 ש"ח כולל 100 כדורים
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
ירי שלי המראה פגיעות מ 20 מ' בשתי שיטות: ירי חופשי כמו שעשיתם, ירי סלקטיבי תוך כדי התקלה ותנועה (מטח של 3 כדורים כל פעם)
האקדח הוא הפרטי שלי 9 מ"מ מסוג ברטה 92F
|
לפחות עכשיו אני יודע שיש לך טעם טוב... איזה אקדח אתה חושב שאני קניתי?