במקור נכתב על ידי עבדול אלהזרד
טוב, אם הקטע עם גדוד חרב ממש מפריע לך אתה יכול לשנות את כותרת התמונה האופיינית ל"חיילי גדוד נצח יהודה מחלקים אחד לשני מתנות מסביב לעץ האשוח" - אין כל בעיה בעץ אשוח כל עוד לא משמש לטקסי פולחן. אין אסור על יהודים להלך ביער אשוחים בארה"ב או בכל מקום אחר. או "לוחמי השייטת בחגיגות ה35 במאי" או משהו כזה.
באנגליה במלה"ע השנייה דווקא הקשיבו לתוכניתו של הלורד האו-האו, כשם שבישראל נהנו משידורי קול הרעם מקהיר (כוחותינו תוקפים בכל החזיות!).
אנגליה מדינת חוק מתקדמת, ואף על פי שמעולם לא היה אזרח בריטי, נשפט על פי חוקי הבגידה במלך משנת 1351 הואיל וזייף דרכון בריטי (לברוח מאנגליה) - דבר שמחייב חובת אמונים למלך.
באנגליה לא סעודיה או סין תלו אותו בגין בגידה.
מעבר לכך, אין לי מה להוסיף אלא שכל אחד ומסקנותיו הוא.
והתקשורת הממוסדת מאוד משתפת פעולה עם הממסד, אמה-מה, שהיא צריכה להתחרות גם בתקשורת זרה ולפרשן ממנה דברים (ותקשורת זרה תוכל לחסום רק עם תשלח אוגדה שלמה לנפץ צלחות לוויין בכל הבתים שיש להם כאלה)
אין לי שום כוונה לנפץ צלחות לווין. בטח שאין את המשאבים לכך, ממש לא אכפת לי מה הצבור הערבי ישמע באלגזירה, רב הצבור בישראל צורך מדיה ישראלית ולכל היותר אנגלית\רוסית. כפי שכתבתי, המטרה בהחלט לתת מידע אבל לא להפוך את השדורים לאולפנים פתוחים 24 שעות של מרה שחורה.
האויב לא מטומטם ולכם יהיו לא הצלחות, מי שינצח זה למי שיטעה פחות, ינצל יותר את כשלונות האויב ויצליח טוב יותר לשלב בין עשיה בשדה הקרב לעשיה מדינית.
אורך הרוח של הצבור הוא פרמטר חשוב ביותר, גם ערפת וגם נסראללה וגם היטלר בנו על שבירה של הצד שכנגד. ערפת אמר זאת במפורש לאחר שראה את הבריחה מלבנון.
אי אפשר לקיים לחימה בתנאי הלקאה עצמית על כל צעד ושעל. אני מקווה שיש מי שבישראל חושב איך הדברים צריכים לקרות בפעם הבאה.
וצריכה למלא שעות שידור כשחומרים לא תמיד יש, וזה עוד לפני שהגענו לחגיגת השמועות באינטרנט - כאמור, החדשות על מותו של טייס צעיר מסויים הגיעו לפורום החדשות בזמן אמת של תפוז לפני שהן הגיעו לחמ"ל שנמצא לא הרחק ממקום האירוע.
לדעתי, לא חייבים אולפן פתוח, באינטרנט דוגמאת תפוז יש לטפל ברמת העורכים של האתר- כל אתר באחריות העורך עקב הפעלת תקנות.
אתה לא חייב לומר את כל האמת, אתה יכול להשתמש בבטויים כמו קרבות קשים ביותר לשחרור של מוצב XXX או חלופי אש קשים באזור ZZZ על מנת שבזמן מלחמה האנשים יבינו שלא מדובר בפיקניק. אבל לדעתי, אין לדווח בחי על נפגעים, פגיעות כלי שיט, נפילת מטוסים, ....
לאחר המלחמה יהיה זמן לכל אלו, לרבות טקסי ההלקאה העצמית בראשות שופט חמור סבל שישאל שאלות בחדר ממוזג, יזמן עדים, יחקור בשנית,,, כשהחיל \ קצין \ פוליטקאי חייב לקבל החלטות בתנאי אי וודאות ומרחב זמן של בין שניות לדקות (פוליטיקאי בחלק מהמקרים - שעות).
|