17-07-2008, 18:29
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
קרנית אינה אלמנה, לא הייתה עגונה ולא נשואה
הנסיונות מלפני כמה חודשים להשפיע על הרבנות הצבאית כדי שתכריז על גולדווסר כחלל כדי להתיר את קרנית מעגינותה. וכן ההסברים שיש לתת הכל בתמורה להחזרתו לישראל "רק שקרנית לא תהיה עגונה" הכל ספין ללא יסוד.
בני הזוג גולדווסר נישאו בנישואים קונסרבטיביים שאינם מוכרים ע"י מדינת ישראל. המדינה לא הכירה בהם כזוג נשוי (ובטח שלא הממסד הרבני). כדי להפוך לנשואים רשמית תיכננו בני הזוג להתחתן שוב מחדש, ברבנות, ביום השנה לחתונתם.
ראו דברים שכתב אודי ז"ל בעצמו:
"עשינו טקס רפורמי-קונסרבטיבי, כולם עמדו מתחת לחופה והתרגשו עד דמעות, כולם הודו שזו הייתה החתונה הכי מרגשת ואמיתית שהם ראו. והרבנות? תחכה... האבק ישקע, המים יזרמו מתחת לגשר ואת הטקס הרשמי, למרות הבטחות מעורפלות לעשות אותו ברבנות כדי להשיג שקט תעשייתי, נראה לי שנעשה בסופו של דבר בניו יורק ביום השנה לנישואין האמיתיים שלנו".
אודי וקרנית לא הספיקו להגיע ליום השנה לחתונתם. תקוותם של השניים לערוך טקס בניו-יורק נגדעה במחי חטיפה אכזרית. שלושה חודשים לפני יום השנה נחטף אודי ונהרג.
שבועיים לאחר החתונה, ב-26 באוקטובר 2005 סיפר אודי בפורום את סיפור חתונתם: "התחתנו ביום שישי ה-14 באוקטובר בצהריים, ב"לורנס", יפו העתיקה. אירוע קטן (160 מוזמנים) ואינטימי, את החופה ערכנו בגן הפסגה ביפו, מול חופי תל-אביב והים (שהיה מלא במפרשיות לכבודנו). משם חזרנו ל"לורנס" והרקדנו את החברים עד הערב".
בהמשך כתב אודי רקע קצר על דרכו שלו ושל קרנית אל החתונה. "אנחנו זוג ותיק (8 שנים), בני שלושים, ולא ממש חשבנו להתחתן....עד שבשיטוט מקרי באינטרנט נתקלנו ב"לורנס". התקשרנו, באנו לראות ו - התחתנו תוך חודש וחצי", כתב.
בהמשך סיפר אודי לקוראים כי ישמח לחלוק עימם מניסיונו בצילום חתונות ובארגון חתונות. "אני מצלם אירועים לפרנסתי ובתור שכזה נתקלתי בהרבה חתונות מכל הסוגים והמינים, כך שהיה לנו כזוג לא מעט ניסיון, ודי ידענו מה אנחנו רוצים. את הניסיון הזה נשמח לחלוק איתכם".
בשיחה עם חדשות ערוץ 2 אישרה קרנית כי אודי כתב את הדברים וסיפרה בעצב כי היא עצמה עדיין לא ראתה את סרט החתונה. "אין לי כוחות לדבר על החתונה", אמרה בכאב.