אצלי במתכון אין זיתים כי לא היו לי בבית
במתכון המקורי יש גם 3 ביצים קשות.
אופן ההכנה -
בצק - להכניס את כל החומרים למעבד מזון ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
מילוי- במעט שמן זית להניח את הבצל והגמבה וכמטגנים עד לשקיפות להוסיף את הבשר הטחון
מלח, פלפל ופפריקה
ולבשל עוד כ15 דק' עד שהבשר כמעט מוכן עד שהנוזלים מתאדים (אפשר לסנן את הנוזלים אחכ אם לא רוצים לבשל יותר מדי)
להניח להתקרר לגמרי.
מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ חורצים עיגולים בקוטר 10-12 ואפשר לרדד עוד כי זה טיפה עבה
ואז להוסיף מילוי במרכז לקפל לחצי להדק קצוות ולעגל פנימה עם האצבעות שיאטם. (ראו דוגמא)
לטגן בשמן לא רותח מדי שהבצק יטגן כמו שצריך גם בפנים אפשר גם להבריש בביצה ולהכניס לתנור.
ברגע שמטגנים הצד העליון מתחיל להתנפח ואז כשהופכים זה מתפצפץ במחבת
אני הכנסתי למחבת טיגנתי צד אחד ממש חצי דקה והפכתי לצד שני טיגנתי טוב והחזרתי לטיגון סופי לצד הראשון ע"מ שלא יתנפח.
היה טעים וטוב שהיה
בהצלחה למנסים.
תמונות -
_____________________________________
נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 08-07-2007 בשעה 21:48.
את הבצק הכיני עם 3 וחצי כוסות קמח,וכשהוא מוכן יש להוסיף חצי כוס קורנפלור בהדרגה.
התוצאה: בצק עדין יותר וגמיש יותר,נוח יותר לעבודה ותוספת קטנה של טעם.
לשומרי הבריאות ניתן לוותר על תוספת המרגרינה או החמאה ולהסתפק בכמות השמן שציינת,ותוספת של עוד כוס מים.