24-08-2006, 15:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.12.01
|
|
מפרט מחשב חלקי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "8.06 - עוגן מפרטים והצעות לשידרוגים - רק כאן! (4)"
אהלן,
אני מחפש מפרט מחשב חלקי (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, ספק ומארז).
אני מחפש מפרט שיהיה לי הכי משתלם מבחינת מה שאני צריך, בלי להתקמצן, אבל גם בלי לשלם מחיר שיהיה עבורי מיותר.
מחפש מחשב שיחזיק לי כמה שיותר זמן ויהיה לי מספיק טוב גם בעוד שנתיים-שלוש.
אין לי קו עליון מבחינת מחיר אבל יש לי איזשהו קו מנחה. לדעתי - משהו בסביבות ה2000-3000 שקל.
אני יודע שזה מאוד כללי, בגלל זה אפילו הייתי מאוד מאוד מאוד שמח אם יהיה אפשר להציג בפניי שתי אופציות. אחת של 2000-2500 שקל והשניה של 2500-3000 שקל.
מממ... כמה פרטים על אופן השימוש במחשב שאולי יעזור לכם לעזור לי -
אני בעיקר גולש באינטרנט כאשר המירנדה עובדת ברקע, הווינאמפ, לפעמים הווינדווס מדיה פלאייר, לפעמים הקאזה או האימיול (או תוכנות שיתוף אחרות), לפעמים גם וורד או אקסל (או משהו אחר מאופיס) או תוכנות אחרות כמו נרו (צריבה), או אפילו קיובייס (מוסיקה) שלדעתי קרובות ב'כבדות' שלהן לתוכנות אופיס.
משחק הרבה בצ'מפיונצ'יפ מנג'ר שלא נראה לי מתאגר כ"כ את המחשב
NBA Live
FIFA
Pro Evolution Soccer
Age Of Empires 3
Heroes Of Might and Magic 5
זהו פחות או יותר, לא גיימר מי יודע מה, אבל משחקים כמו הירוס ואייג' אוף אמפרייס שאהבתי בצעירותי, אני ממשיך לשחק גם בגרסאות החדשות שלהן.
האמת שלא יצא לי כ"כ לשחק בהירוס 5 כי המחשב הקודם שלי, שנהרס ביום שישי האחרון - פשוט לא הצליח להעלות אותו כמו שצריך.
גם NBA 2006 עלה רק באפשרויות הכי נמוכות, כמו גם FIFA ופרו אבולושן סוקר 5.
AOE 3 עלה גם הוא באפשרויות גרפיקה הכי נמוכות שהיו שם.
אלו בעיקר המשחקים, אבל אני מחפש מחשב שיתמודד בכבוד גם עם הפעלת NBA Live 2009 כשזה יצא. מחשב שיחזיק לי וישמש אותי כמה שיותר זמן.
יש פה קישור להודעה שכתבתי בפורום הזה, מחוץ לאשכול מפרטים, זה לא נראה לי כ"כ רלוונטי למפרט, אבל אם זה מעניין מישהו, הנה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...872#post1413395
זהו סה"כ, מצטער עם קצת בילבלתי את המוח ושיתפתי בדברים לא רלוונטיים
תודה רבה רבה מראש,
גל.
נערך לאחרונה ע"י x-pert בתאריך 24-08-2006 בשעה 15:53.
סיבה: העדר כותרת
|