07-07-2006, 00:53
|
|
|
חבר מתאריך: 06.07.06
|
|
נא כתבו את דעתכם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "7.06 - עוגן מפרטים והצעות לשידרוגים - רק כאן!"
יש י הצעה לmp3 והייתי שמח לקבל תגובות בגלל שאני לא כל כך מבין- אני מתכוון לא רק "יחסית למחיר זה טוב" אלה גם לדברים שאולי חסרים ומה נראה בעיה (נא לפרט ולהסביר כי אני לא כלכך מבין).
כולל הכל - רדיו מובנה במכשיר (לא באוזניות)+טייפ מנהלים , תמיכה בתיקיות וגם USB2 .
דגם STICK 1GB
מבצע מיוחד לכמה ימים ,למלאי מצומצם, כל הקודם זוכה - כולל משלוח חינם באמצעות דואר רשום .
מאפיינים:
עברית מלאה , כולל תפריטים ושם השיר- רק אצלנו העברית תקינה באמת ולא הפוכה .(אופציונלי בתוספת תשלום - לא כולל במחיר הבסיס) זיכרון מובנה SAMSUNG 1GB עם 300 שירים בזיכרון מנגן MP3 WMA WAV בכל רמות הדחיסה ממשק נוח תפריטי חלונות - מראה את שם השיר שם האמן ID3TAG בנוסף ניתן להוריד את מילות השיר LYRICS
- מוצר איכותי כולל שבב של חברת SAMSUNG
- רדיו מובנה בתוך המכשיר ולא באוזניות , עם 20 תכנות קבועות לשמירה
- טייפ מנהלים משוכלל מקליט 288 שעו עד טווח של 10 מטר
- מגוון פונקציות שימושיות RANDOM Repeat ופונקציית RESUME שמאפשרת חזרה לאותה נקודה בכיבוי
- קטן וקל משקל רק 35 גרם עיצוב נוח
- חסכון בסוללות סוללה אחת AAA מספיקה לעד 11 שעות רצופות של השמעה
- משמש גם כ DISK ON KEY לגיבוים ושמיר נתונים ,ברגע חיבור למחשב נפתח כונן כל מה שנשאר להעתיק ולהדביק לכונן החדש.
- חיבור ישיר למחשב ללא כבלים
- תמיכה בשירים לפי תיקיות Folders - אין צורך לדפדף שיר שיר על מנת למצא שיר מסוים
- ספר טלפונים
- 7 תאורות מסך לבחירה
- Firmware חדש כולל מידע תוך כדי ניגון בנוגע לאיכות השיר ,מצב איקולייזר
מפרט טכני:
מידות: 9.1X2.4 X2.6 ס"מ
יחס אות לרעש עד 90db
מסך תאורה 7 צבעים לבחירה : 96*26 pixel
עוצמה 10m Watt X2
איקולייזר שישה מצבים pop, rock, normal ,jazz, classic,dbb
כפתור hold ואפשרות לחזרה על שיר או על כל repeat. אפשרות להריץ בתוך השיר.
USB2 speed 12mbit/sec פועל גם במחשבים ישנים USB1
מתאים למערכות הפעלה: win98/me/2000/xp
צבע שחור בלבד
הערכה כוללת: נגן+ אוזניות קשירה, כבל usb ,דרייבר לwin98,הוראות הפעלה וסוללה.
אחריות-יש , מצורפת תעודת אחריות
מחיר מבצע: 225.00
|