02-03-2006, 10:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.05.02
|
|
מישהו אמר אובססיה?
תושבת אשקלון שהתגרשה מבעלה לפני 12 שנה, ממשיכה לנקום בו בדרך מקורית. היא לא נותנת לו למצוא אהבה חדשה, משום שבכל פעם שהוא מזמין מישהי לארוחה, גרושתו מעוררת מהומה, עד שהבחורה נסה על נפשה.
האשה הגיעה שלשום לתחנת המשטרה, וסיפרה שבעלה לשעבר היכה אותה. חוקרי מרחב איילון עיכבו לחקירה את הגרוש, תושב בת-ים בשנות ה50- לחייו, שהסביר כי הוא בעצם הקורבן.
לטענתו, היה נשוי לאישה כ17- שנה, והם גידלו יחד שלושה ילדים. אלא שמאז הגירושים היא ממררת את חייו. הוא המשיך וסיפר לראש מפלג אלימות במשפחה רב-פקד אירית עמר, כי שלשום הזמין את חברתו החדשה לארוחה רומנטית בביתו. אולם רגע לפני שלגמו מהיין, נפתחה דלת הבית בסערה והגרושה התפרצה פנימה.
"היא אחזה בשולחן והפכה אותו," סיפר הגרוש. "אחר כך הרביצה לחברה שלי, עד שמרוב פחד היא ברחה מהבית בריצה, לבית הוריה שבקריות. עד עכשיו היא מפחדת לחזור אליי." עוד סיפר האיש כי היא כבר הבריחה בצורה זו גם את חברתו הקודמת.
האישה נעצרה לחקירה, והודתה במעשים. 17" שנה הייתי נשואה לו, אבל אף פעם הוא לא הכין לי ארוחת בוקר או צהריים," סיפרה האישה, "ועכשיו הוא מכין ארוחה רומנטית לכל חברה שהוא מביא הביתה"?
http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/054/469.html