22-02-2006, 22:35
|
|
|
חבר מתאריך: 25.11.05
|
|
אוהדוש, הרבה אחרים אמרו לך את זה, ועכשיו כנראה תורי. רד מהעץ המאוד גבוה שטיפסת עליו.
"לא מספיק שאתה מתמצא בהחלטות של צמרת הפיקוד הישראלית, עכשיו אתה גם יודע כיצד פועלים לקבלי ההחלטות של החמאס?", אני אמרתי שאתה יודע? היחיד שאומר שהוא יודע זה אתה.. אל תשחק שיש לך יותר ידע ממני בנושא, לא זכור לי שבחרו אותך לרמטכ"ל החדש, אתה מלש"ב בדיוק כמוני וזה עניין של דעה אין פה עובדות ידועות..
איך אני יודע שהורגים? תלמד מההיסטוריה, תסתכל לאורך ההיסטוריה כמה חיילים שנשבו נרצחו, ותהיה לך תשובה. לתת בנאדם אחד שלא הרגו זה לא ממש חוכמה, תסתכל על הרוב.
אתה יכול להגיד לי מה שאתה רוצה יא טמבל, אני יודע מה ראיתי, חייל עם מדים של צה"ל, כומתה אדומה, כנפ"צ וכנפיים של מגלן, והוא דיבר בטלפון עם חבר והודיע לו שהוא עכשיו חוזר ליחידה. הוא לא קנה את זה בריקושט ושם כי
א' - אם הייתה פקודה לא לשים, אז לא היו מחלקים בכלל סיכות כאלה בצה"ל. למה נראה לך שנותנים לך סיכה של יחידה יא אהבל? כדי שלא תשים אותה ואם תשים תעבור על החוק?
ב' - פשוט מאוד, אם באמת היה כזה חוק, אז שוטרים צבאים היו שולחים אותך למשפט על זה, ולכן אנשים לא היו שמים על זה או חוטפים על זה דו"ח, ובתחנה המרכזית שמלאה בשוטרים וכל רגע רואים שוטר צבאי שקורא לחייל, זה לא ממש הימור אפילו.
אתה יכול לבכות ולהתלונן, שוב אני אומר לך, תרד מהעץ כי עלית על העצבים. אתה סכ"ה מלש"ב, ואתה יכול "להגיד לי שהוא קנה את זה בריקושט" אבל כל המילים בעולם שלך לא יעשו את האמת שקר ואת השקר אמת.
אין שום חוק שאוסר ללכת עם כזאת סיכה. אחרת לא היו מחלקים אותה, קצת הגיון.
אגב, כשראיינו את הלוחם ההוא ממגלן בערוץ שתיים לפני כמה זמן זה שהרג 4 מחבלים בצפון, הייתה לו סיכה של מגלן על המדים.
|