11-02-2006, 20:48
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
אמ...תן לי לחשוב על זה רגע...אמ...שניה....עוד..רגע...אמ...לא...
ציטוט:
וזה שאתה חושב שבן אור הוא חתיך הורס והומו שיתן לך זיון אני בטוח שאתה טועה, אז תפסיק!
|
אם אתה חושב שזו הסיבה שאני עוזר לו יש לך בעיה חמורה ידידי..(או שלא....)
ציטוט:
אין לך שום סיבה להגן עליו.
|
דווקא יש...אתה סיבה מספיק טובה בשבילי...
ציטוט:
אני כותב פה בפורום, אני לא כותב פה עבודת דוקטורט לספרות! תן לי לכתוב איך שבא לי, גם אם זה בציניות ואפילו טימטום!
|
מה הקשר? אם אני רוצה אני ארד על איך שאתה כותב... ולגבי זה שאתה מראה את הטמטום שלך דרך הכתיבה שלך..אמ..זו כבר בעיה שלך...
ציטוט:
ואתה בכלל לא מכיר אותי, אז באיזה זכות אתה קובע מה אני מי אני ולמה אני?
|
אני דווקא מכיר את האופי שלך דרך הכתיבה שלך.... זה מספיק טוב לי...
ציטוט:
כן אני קורא, כן אני לא הומו אז אני לא חבר שך' ולא בכיוון שלך.
|
וואלה? תמיד לומדים דברים חדשים... ולגבי זה שאתה לא הומו...אני מניח שחבל בשבילי...אחרי שאני אפרסם את הפוסט אני אלך לבכות בפינה...
ציטוט:
זה שאני הומופוב (נניח, אני לא, אני פשוט שונא פאגים כמוך), לא נותן לך שום זכות לצטט אותי והתנשאות.
|
הזכות הזאת הייתה קיימת מאז ומעולם... אני לא שואל אותך מה לעשות ומה לא לעשות..איפה ראית ששאלתי?
ציטוט:
ואני לא קטן, ועד כה אין לך שום זכות לשפוט אותי או לקבוע מה אני אהיה ומה אני עכשיו.
|
לא קטן? או קיי..נניח....
ושוב תחזור למה שרשמתי מקודם..
ציטוט:
חאלס כבר לקפוץ על זין יא חתיכת פאג חודר לפרטיות מסריח ומיותר.
|
עכשיו פגעת בי... אתה באמת חושב שאני פאג חודר לפרטיות מסריח ומיותר? אוף..אני רוצה כבר לבכות..איזה חיים אכזריים...אמ..כן..אז נחזור לנושא...
ציטוט:
אם אני הייתי הומו הייתי מאוד כועס על איך שאתה מציג הומואים, ומה שאתה עושה עכשיו זה לא לטובתכם ולטובתך, להפך, אתה רק יוצר שם רע.
|
כן..בעסה להם אה?
ושם רע זה כיף ליצור...במיוחד לאנשים כמוך....TFC לא? (אם לא הבנת עד עכשיו עדיף שלא תבין....)
|