לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2006, 13:50
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
אבקשך שלא לרשום סיסמאות דתיות על גבי טפסי מבחנים,עקב חוסר התחשבות ברגשות הבודק...

המרצה לא הרשה לכתוב על מבחנים 'בס"ד'
12:59, 6 פברואר 2006 / ח' בשבט תשס"ו

"אבקשך שלא לרשום סיסמאות דתיות על גבי טפסי מבחנים, הדבר מראה על חוסר התחשבות ברגשות הבודק". הערה בנוסח זה רשם מרצה בטכניון על עבודה של סטודנט שבראשה התנוססה המילה 'בס"ד.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.inn.co.il/data/images/2006/02/06/hatehniion-s.jpg]

"הלכתי היום לקחת צילום של בחינה שלי בקורס, שבה כתבתי בס"ד בראש כל עמוד, ובעותק המצולם שלקחתי ראיתי שאחד הבודקים רשם בתגובה, "אבקשך שלא לרשום סיסמאות דתיות על גבי טפסי מבחנים, הדבר מראה על חוסר התחשבות ברגשות הבודק", כך מתאר אחד הסטודנטים בטכניון את הנוהל החדש של אחד המרצים במקום.

בפורום אגודת הסטודנטים בטכניון פורסם סיפורו של אחד הסטודנטים, "הלכתי היום לקחת צילום של בחינה שלי בקורס, שבה כתבתי בס"ד על ראש כל עמוד, ומה אני רואה בעותק המצולם שלקחתי? אחד הבודקים רשם בתגובה: "אבקשך שלא לרשום סיסמאות דתיות על גבי טפסי מבחנים, הדבר מראה על חוסר התחשבות ברגשות הבודק".

בפנייתו תמה הסטודנט על דברי המרצה, "מה זו הסלידה הזו? מה כבר כתבתי?".

בתשובה לשאלת כתבנו ידידיה הכהן נמסר מדוברות הטכניון כי לא נמסרה למרצים שום הנחיה לא לאפשר לכתוב "בס"ד" על מבחנים, "לא ידוע לנו על מרצה שכתב דבר כזה יש כאן אמירה מאוד חריגה של הבוחן, שאין לה גיבוי מהנהלת הטכניון".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2006, 14:13
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
הכתבה הנ"ל הזכירה לי קוריוז שסיפר לי חבר שלמד בטכניון:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "אבקשך שלא לרשום סיסמאות דתיות על גבי טפסי מבחנים,עקב חוסר התחשבות ברגשות הבודק..."

בטכניון (כמו בשאר האוניברסיטאות/מכללות) קיים נוהג רפרנסים:

מכיוון שהשאלות בתרגילים נשארות פחות או יותר זהות לסמסטרים הקודמים כל מה שנותר לסטודנט המודאג הוא להשיג את את פתרון התרגיל מסטודנט מסודר שלקח את הקורס בסמסטר שעבר.

ובכן:
מעשה בשני סטודנטים ערביים שקדניים במיוחד שהחליטו לממש את נוהל רפרנס בצורה המושלמת ביותר:
הם לקחו רפרנס של סטודנט מסמסטר קודם ועמלו קשות על מנת להעתיק כל פרט מהרפרנס כולל ה בס"ד
בפינה הימנית העליונה של הדף.
למותר לציין מה היה ציון התרגיל...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר