21-12-2004, 23:24
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
הודעות: 23,839
|
|
|
אח פז, איזה שיריונר אתה אם לא בישלת "לוף ממסרת"?
את שיטות חיתוך הלוף באמצעות פתיחת הקופסא משני צידיה כולם אמורים להכיר.
יש כאלו שהיו משתמשים במכלול של הגליל לצורך כך.
בטנק שלי תמיד היו שקיות קטנטנות של חרדל, קטשופ, מיונז, אלף האיים, ברביקו ושאר רטבים שלקחנו בכל מסעדה ומזנון בשביל "להוריד" את הלוף.
איך מבשלים לוף?
פותחים את הדלת מימסרת, מכניסים את קופסאת הלוף למקום שהיא לא תיפול פנימה, נוסעים יום שלם ומוציאים "מאפה לוף ממסרת מוגש עטוף במצע של קופסאת שימורים חמה ואיורי חיילים חרוכים ומחייכים".
חי"רניקים מוזמנים לקנא.
אגב, מזיקוק השומנים שבלוף אפשר לייצר יופי של חנ"מ עם אלסטיות נחמדה.
_____________________________________
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד!
© יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
|