טוב, היום אני משער שעליתי ברמה של צילומי הדוגמנות מאשר בעברי והנה שתי תמונות שאני מוציא מהסט המלא שצולם היום. הלוקשיין - אזור תל-אביב.
הדוגמנית- נגה זהבי (לא דוגמנית מקצועית - לא מעוניין בתגובות עליה).
אני מעוניין לשמוע תגובות שלכם על הצילום, תאורה , עמידה, צמצם, וכל מה שצריך. א
שמח לתגובות באשר הם כדי להשתפר עוד.
מיותר לציין- צולם ללא פלאש (לא מצלם עם פלאש בשבת חח) רק עם תאורת מראות וריפלקטורים. לא עבר עיבוד והומר מ raw ישירות ל jpg. בימים הקרובים אני אשקיע בשיפורי פוטושופ.
הורדתי פה את איכות התמונות משמעותית כדי שאוכל לעלות אותם (במקור כולן חדות).
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "2 תמונות דוגמנות מהיום בבוקר - ממתין לתגובות שלכם"
1. משחק מצויין של אור וצל ולדעתי לא היה צורך כאן בפלאש...אבל למה חתכת לה את השיער?! חח
2. הרקע יפה והאיצטרובלים המונחים לידה מוסיפים לאווירת היער אבל אם אתה מצלם דוגמניות לרשתות בגדים כדאי מאוד שלא תצלם מהצד דוגמניות שיש להן בטן (גם אם היא קטנטנה ביותר...) כי אז עורכי הקטלוג כמובן לא ירצו להראות שהבגד לא נראה טוב.. גם על נשים עם בטן קטנה... (ואני מעירה את הערה הזו מישום שהבנתי ממה שכתבת שאתה עוסק בצילום דוגמנות...) אז שהיה בהצלחה !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "2 תמונות דוגמנות מהיום בבוקר - ממתין לתגובות שלכם"
אוקי אז ככה.... התמונות די טובות ... אני מחזק את זה מעלי ... ומוסיף עוד כמה דברים ...
כושר ההפרדה של הנושא מהרקע... היית צריך לשחק קצת אם בפוטושופ ואם בפוקוס... ולתת הדגשה לאישה יותר ....
בתמונה השניה הייתי אומר שהשיער שלה בצל וזה לא טוב ולא יפה...
המטרה של דוגמנות זה להדגיש את הנושא ברקע...
בסה"כ התמוונות יפות ומחמיאות אבל עוד כמה דברים קטנים לא היו מזיקים אני יערוך ויעלה את התמונות מחדש...
מהרבה ח'ברה פה שיצא להם לצלם לא מעט דוגמנות (כמו narxx) ואחרים
נ.ב. - bloosom רשמתי במיוחד שלא השתמשתי בפלאש (ראי הודעת מקור).
כמו כן, השיער חתוך כי ככה נהוג לצלם אופנה - החיתוך נותן לעין מקום למחשבה של ההשלמה.