לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-12-2005, 16:37
  jecky666 jecky666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי royal_r שמתחילה ב "עבודה חדשה בעט גרפי!"

כן בהחלט יפה

נשארת נאמן למקור והציורים יצאו כולם דומים.
ועם עוד אימון יבואו תוצאות אפילו יותר טובות.
דבר אחד שאני רואה שכבר לדעתי אתה יכול לשפר. זה להוסיף גימור לציורים. מה גימור אומר מבחינתי ?
אני שאני מגיע לשלב כזה בציורים שלי שזה בערך הסוף. אני לוקח מברשת מאוד מבולגנת עם הרבה נקודות(grungh או משהו כזה לא זוכר איך כותבים) וזה בעצם על מנת ליצור טקסטורה יותר אמינה לפנים של האנשים. כמו שאתה יודע אם תתמקד על תמונה מקרוב תראה הרבה פיקסלים בצבעים שונים אחד בסמוך לשני. והפנים של האדם יהיו בעלי מלא חריצים ובליטות ממש קטנות שאת זה לא ניתן לראות בתמונה קטנה אבל הם עדיין שם. אז עם מברשת מסוג זה אתה יכול להתחיל להוסיף קצת בלאגן בשכבה חדשה. כלומר לבחור גוון בהיר וגוון כהה על האזור שאתה מצייר בו ולהוסיף מלא נקודות וצורות ממש קטנות בגוונים השונים. על opacity נמוך כמובן שזה לא יהיה ממש בולט ויראה כמו ליכלוך או כתם. וככה בעצם לגרום למרקם להיראות יותר אמין ואמיתי.
זאת רק דעתי כמובן. כל אחד והסטייל שלו
לפי דעתי זה יתרום הרבה
ותמשיך ככה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2005, 21:03
  jecky666 jecky666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי royal_r שמתחילה ב ".."

אני אנסה להסביר לך בחפיף כזה
ואולי אחרים יגידו לך שמה שאני אומר לא טוב. וזה יכול להיות. זה סתם שיטה שאני עושה לא משום מדריך או משהו.
ולפעולות. קח מברשת עם הרבה נקודות כמו שאמרת. לא משהו אבל שיהיה כמו צבא של נקודות קטנות. יעני שלא יהיה מסודר מידי. יותר רנדומלי יותר טוב. ותשתמש גם בכמה סוגים.
עכשיו לצביעה עצמה
תשנה את ה opacity לאיזה שלוש אחוז. שזה השקיפות של המברשת שתצייר בה
כלומר שלוש אחוז יתנו לך נקודות ממש ממש עדינות. שלא ממש ישימו לב. אבל שתעשה מספיק זה יתן תחושה של טקסטורה ריאליסטית יותר. אולי לא יצא לך טוב בפעם ראשונה אבל זה הרעיון בגדול ותשחק עם זה עד שתהיה מרוצה עם התוצאות.
ובקשר למה ששאלת על הגודל של התמונה. כמובן שאם התמונה קטנה יותר הנקודות והבדלי הצבעים בינהם יהיו יותר גדולים. אבל מצד שני בתמונה ברזולוציה ממש גדולה. תוכל לראות תנקבוביות של העור באמת. ואם עובדים על הציור בכזאת רזולוציה כמו המקור אני מניח שצריך גם לעבוד בשיטה שונה. כי אז צריך אפילו יותר פרטים. שגם זה לא הכי קשה בעולם. אבל יותר מסובך
בכל מקרה לגודל התמונות שפרסמת פה אני חושב שהשיטה שאמרתי לך תעזור. ואם מה שאני אומר לא הולך לך תחפש איזה מדריך באינטרנט.. בטוח יש. אגב בליטוש סופי. תתקן כמה שיותר דברים, כלומר צבעים שיוצאים מחוץ לסקצ' ובעצם כל דבר שנראה לך שאפשר לתקן.

ועכשיו לי יש שאלה יש מצב שתסביר קצת על הדרך עבודה שלך ?
שתי דברים שאני אשמח אם תסביר
אחד ממש בכללי מה השלבים שאתה עובד בהם. כי אהבתי תתוצאות יצא מאוד נאמן למקור.
ודבר שני איך אתה עובד על השיער. כי באחרונה מאוד מאוד אהבתי תשיער ותזקן. אז אשמח על הסבר קצר גם לזה
תודה

עריכה: עוד משהו בציור הראשון. מפריע לי שהשארת את הסקצ' מעל כל הצביעה וזה.. זה מוריד לדעתי מהאיכות של הציור. אולי עשית את זה בכוונה לא יודע. אני אישית לא אוהב להשאיר תסקצ' שאני מסיים לצבוע אני מעיף אותו
ישן 31-12-2005, 17:20
  royal_r royal_r אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי royal_r שמתחילה ב "עבודה חדשה בעט גרפי!"

קודם כל תודה על ההסבר אני אשתדל ליישם את זה בעבודות הבאות עזרת לי מאוד! לגבי הסקיצה שנשארה.. אמרתי בהתחלה שהיה לי קונספט להשאיר את זה כציור שיראה באמת כמו ציור אז העדפתי להשאיר את הליינס.. לגבי דרך העבודה.. תראה לא למדתי את זה ממש ואני גם לא אוהב ללכת לפי כללים.. אני בד"כ יוצר את השכבה הראשונה שהיא שכבה של קוים מנחים.. לאחר מכן אני בוחר את הצבע הבהיר ביותר בפנים וצובע את כל הפנים.. בד"כ אני גם גוזר תמונה של המקור ושם אותה בקטן בצד זה מאוד עוזר.. אחרי כן אני עובד על צלליות וברק וכאלה וחשוב מאוד שנגיד אתה עובד על עין תגזור מהמקור את העין תשים את הגזירה ליד הציור שלך ותנסה להתרכז בכל חלק ולנתח אותו ואז להתחיל לצייר.. שים לב שבשלב כזה אם אתה מוריד את הקווים של הציור הוא נראה על הפנים.. אבל לא נורא - מוריד את הקווים ועכשיו נתחיל לעבור אזור אזור ולשחק עם ההצללות ככה שלא יראה חיתוך מגעיל כזה.. בגדול זה התהליך עבודה שלי אין ל יהתחלה אמצע סוף אפ בא לי להתחיל עם העין לגמור אותה לגמרי ולעבור לפה לסיים אותו חלקית לעבור לאוזן ואז ללחי ולחזור לאף אני עושה את זה.. אני בטוח שלא ממש חידשתי לך כי צריך להמחיש את זה אני אשתדל עבודה הבאה לשמור תשלבים..

לגבי השיער - היה נראה לי הגיוני שבגלל שהשיער מרכב מכ"כ הרבה צבעים כדאי להתחיל עם הצבע הכהה ביותר ואז להתחיל לעבוד עם ליירים שונים ומשחקים עם האופסיטי.. אחרי זה גיליתי מדריך שאמר בערך את אותו דבר חח נחמד.. הייתי מסביר לך את כל התהליך אבל באמת חבל אני אפסרם פה את מדריך הזה.. זה מצויין בשבילך - רמות מטורפות של ריאליסטיות!!!!..

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=259468

מקווה שעזרתי חבר! ותודה!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר