28-12-2005, 01:01
|
|
|
חבר מתאריך: 01.04.04
|
|
המממ...
שים לב כי גם חיזבאללה פועל לפי דפוס מסוים מצידו של לכאורה "הרתעה", לגבי רג'ר- ע"ע חמאס ומכונית ומכונית הראווה העמוסה בכל טוב שהתפוצצה ומיד ישראל נתפסה כאשמה ומטח קאסמים שגורו.
ומה קרה אח"כ? חמאס מהר אמרו שזו תאונת עבודה ולא אנחנו, למרות שמספר אנשי שטח נשבעו שראו את המסוק משגר את הטיל, וזה בעידן בו עולות ספוקלציות על סיכולים עם כטב"מ. אין קשר. פעולה בע'ג'ר הייתה כדי להחזיר לאור הזרקורים את נושא השבויים, ובמוקד עיסקה B שהוקפאה (קונטר).
ראה חיזבאללה פועל למתן ללגיטימצה לפעולות שלו במרחב הדרומי, כאשר מפעיל את אותם אירגונים פלסטניים כקבלני משנה שלו הוא עשה זאת רק כאשר אותה פעולה יכולה להתפס כמזיקה לו באופן ישיר אל תשכח כי מטרת העל של חיזבאלה היא מדינת הלכה בסיגנון אירן עירעור היציבות ונפילתו של המשטר הלבנוני החילוני.
חזבאללה לא צריך להפעיל פלסטיניים כדי להשיג לגיטימציה, בחייך, תעשה לי טובה. לא קבלן משנה ולא נעליים. לחזבאללה מגייס תמיכה ע"י דעוואה (בחיי אני לא זוכר איך כותבים את זה) וע"י סירטוני קרב המהללים את השאהיד, והמשמיצים את האויב הציוני שמפר את הריבונות הלבנונית. ואין קשר פה למטרת העל של חזבאללה, שאין לך (או לי) מה להתיימר לדעת אותה.
צריך לזכור כי אחסנת אמל"ח שינוע ושיגורו אינה פעולה של מה בכך, צריך תאום, עזרה וידע כל זה אינו יכול להתבצע מתחת אל פני השטח סביב אוכלוסיה אזרחית.
מה אתה אומר? קשה לשנע אמל"ח שכזה? אתה בא, מקבע באדמה משגר חד/דו קני של 107, או מניח מרגמה ונותן לה לשבת שם (או מוגנת בתוך מערה). בא עם מכונית רגילה, ואפילו לא, סוחב כמה פגזים/רקטות, יורה ובורח. אין סיכוי שמישהו יזהה אותך לפני, בטח שלא אח"כ, ותוך כדי לא נפרט. ומעבר לצפון, זה גם עובד טוב מאוד כבר כמה שנים ברצועה, מתחת לאף של האזרחים (וכפי שוודאי שמת לב ברצועה המאמץ והקושי הוא בייצור ובפיתוח של הטווח, ופחות בשינוע ובשיגור).
נערך לאחרונה ע"י Desert Seagull בתאריך 28-12-2005 בשעה 01:07.
|