17-12-2005, 12:05
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
שבוע ארוך קשה מרגיז ועם זאת כיפי ומיוחד
אז ככה נתחיל מזה שבשעה טובה ביום חמישי הזה סיימתי את הקורס הארוך והמייגע הזה וסוף סוף הוסמכתי כחוקר מצ"ח, היה לי את הכובע הלבן המחריד הזה והסרט מ.צ. הצורם על היד למשך הטקס וזהו לא רואים אותם יותר (טוב לפחות עד קורס סמלים... במידה והבעיות שלי לא יחליטו להתעורר שוב), לצערי לא קיבלתי את הפיקוד שרציתי (מרכז) ובטח שלא קרוב אפילו לסוג הפעילות שרציתי אבל התפקיד זה רק עניין של הקצאות ואני אנסה להגיש מועמדות ברגע שיפתחו, אז ככה שובצתי לפיקוד דרום, מה שאומר שאני אשרת באורים או בערבה או בבאר שבע מבחינת איך שאני מסתכל עלייהם הכל אותו חרא אז לא משנה לי כבר איפה יתקעו אותי התפקיד אותו תפקיד התיקים אותם תיקים רק הגזרות שונות, אולי עדיף ערבה כי יש תנאים יותר טובים והגזרה של אילת חייבת להיות מעניינת אבל זה שיקולים ליותר מאוחר, טוב עוד דברים שקרו במהלך השבועיים שלא הייתי בבית, אמממ טוב נלך מהסוף להתחלה, הייתה שבירת דיסטנס עם המפקדים, כמו בכל סיום של בצבא, והיה ממש כיף ומצחיק, יש לנו חולצת סיום קורס אחת הנדירות, מצוייר מאחורה את השלוש קופים האלה ששמים ידיים על העיניים האוזניים והפה, וכתוב מעלייהם "לא ראית? לא שמעת? לא דיברת?" ומתחת לקופים כתוב "אנחנו נגרום לך..." יום לפני השבירת דיסטנס תקעו אותי בתורנות מטבח, ונקעתי את הרגל בצורה מאוד כואבת, נתפסה לי מתחת למין תנור שנראה כמו מקרר על גלגלים והתעקמה... ובגלל זה גם לא הלכתי למסיבת סיום קורס שלי =(, אבל לא נורא היו לי חלומות טובים אמממ לפני זה בשבוע גם היו לי קצת בעיות עם לחץ דם (הרופא אמר לי שאני צריך לבדוק כל כמה זמן... אנערף איך זה קשור לכליות אבל הוא רופא אולי הוא מבין משהו...), שיום אחד היה לי מאוד נמוך והיו לי סחרחורות ויום אחר היה לי מאוד גבוהה, ככה שיצא שלא עשיתי הרבה (כרגיל) ונחתי בחדר, השבוע לפניי זה היה אחד השבועות העמוסים ביותר עם כל המבחני סיום והסמכה ועוד אחר כך סגרנו שבת בגלל בלת"מ עקב הרצח של חייל מיחידת המעברים בקלנדיה בקיצור שבועיים מבולגנים מאוד וטוב שנגמרו. מחר אני חוזר לבה"ד הפעם בלי תיק לשבועיים, עושים קורס נהיגה מונעת על חשבון הצבא ומוציאים רשנ"צ (אחת ההטבות של חוקרי מצ"ח חחחח אנחנו גם יכולים להכנס עם רכב לכל בסיס ולהיות על אזרחי ושטויות אבל זה אחר כך) אחרי זה אני הולך למפקדת מצ"ח דרום ומקבל את השיבוץ שלי ומשם אני מקווה מאוד שתהיה לי רגילה כי אם אני לא טועה זה חנוכה, ואם לא אז אני אקח אותה בסילבסטר או ביומולדת שלי או משהו נראה, עד אז מתרגלים ל11-3 (הקורס היה ממש שכונה מבחינת יציאות בסדיר זה כבר לא ככה...) אז זהו בערך בטוח יש לי עוד 1001 דבים לספר אבל אני קצת עייף ולא זוכר אז שתהיה שבת שלום לכולנו ושבוע טוב
שלכם,
רועי
|